Новини серіалів, в яких згадується Джина Карано

11 лютого 2021,  20:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хітовий серіал «Мандалорець» повернеться з 3 сезоном, але вже без Кари Дюн. Студія Lucasfilm прийняла рішення звільнити Джину Карано зі всесвіту «Зоряні війни» після того, як актриса потрясла Інтернет образливими постами.

Читати далі...
15 жовтня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мофф Гідеон виглядає дуже небезпечно з темним світловим мечем в руках у новому промо-ролику 2 сезону популярного науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», до прем'єри якого залишилося всього 2 тижні.

Читати далі...
30 жовтня 2019,  02:46 | Новини серіалів

Всесвіт «Зоряні війни» розширюється за допомогою нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» від режисера хітових фільмів «Залізна людина» і «Король Лев» та продюсера блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро.

Серіал, чиї події будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Першого Порядку, розповість про пригоди самотнього мисливця за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль) у зовнішніх межах галактики, вдалині від влади Нової Республіки.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Мандалорець», де також зіграють Джина Карано, Джанкарло Еспозіто, Нік Нолті, Вернер Херцог, Карл Везерс, Мінг-На і Тайка Вайтіті, відбудеться 12 листопада.

27 серпня 2019,  14:06 | Новини серіалів

Режисер «Залізної людини» і «Короля Лева» Джон Фавро представляє свою пригоду у всесвіті «Зоряних воєн» у першому трейлері науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», який своєю атмосферою нагадує спін-офф «Бунтар-один».

Читати далі...