Анна ТорвAnna Torv

Анна Торв / Anna Torv
Народилася 15 червня 1978
Зріст: 173 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Мисливець за розумом (2017) ... Wendy Carr
Stephanie (2017) ... актриса
Секретне місто (2016) ... Harriet Dunkley
Дочка (2015) ... Anna
Галліполійська історія (2015) ... Gwendoline Churchill
Тільки любов (2014) ... Virginia
Небесний меч (2014) ... Nariko
Open (2014) ... Windsor
Тихий океан (2010) ... Virginia Grey
Грань  (2008) ... Olivia Dunham

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...