Річард СаммелRichard Sammel

Річард Саммел / Richard Sammel
Зріст: 179 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Спенсер (2021) ... актор
Останнє слово (2020) ... Raphael Cornet
Peacemaker (2020) ... Theo Slobo (2020)
Ім'я троянди (2018) ... Malachia da Hildesceim
The Conductor (2018) ... Karl Muck
Über die Grenze (2017) ... Nils Morten Piil
Adieu Bohème (2017) ... Professeur Turrell
Delegacioni (2017) ... Head of delegation
Зізнання (2016) ... Ministro tedesco
Outside the Box (2015) ... Sergeant Mallach
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...