Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Деніел СтернDaniel Stern

Деніел Стерн / Daniel Stern
Народився 28 серпня 1957; Бетесда, Меріленд, США
Зріст: 193 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Деніела Стерна

Джеймс проти майбутнього себе (2019) ... Jimmy, продюсер (исполнительный продюсер)
Вискочка (2019) ... Bill Easton
Гру закінчено, чувак! (2018) ... Mitch
Dan the Weatherman (2018) ... Don
Captain Karl's Institute for the Abnormally Bizarre (2018) ... «Captain» Karl Moorehouse
City Slickers in Westworld (2017) ... актор
Енджи Трайбека (2016) ... Dreyfuss
Манхеттен (2014) ... Glen Babbit, режисер
Відео з участю Деніела Стерна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Деніела Стерна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Деніела Стерна

Написати коментар...
Написати коментар...