Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Роберт ГаллиновскиRobert Gallinowski

50%
0
50%
0

Фільмографія

Der Bulle und das Biest (2019) ... Bodo Schrammler
Liebe - Oder Erinnerung an Judith R. (2018) ... Janusz
Jenny: Echt gerecht (2018) ... SEK-Leiter
Сліпа і виродливий (2017) ... Bauer Hermann
Ahoy (2017) ... актор
Back for Good (2016) ... Gerd
Stralsund - Vergeltung (2016) ... Wojtek
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016) ... Detlef Wolf
Голий серед вовків (2015) ... Robert Kluttig
Вулиця Борнхольмер (2014) ... Zollrat Michael Krüger

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...