Енді ГарсіаAndy Garcia

Енді Гарсіа / Andy Garcia
Повне ім'я: Andrés Arturo García Menéndez
Народився 12 квітня 1956; Гавана, Куба
Зріст: 178 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Енді Гарсіа

Гнів людський (2021) ... Agent King
Rebel (2021) ... актор
День розплати (2021) ... Ambassador Williams
Божевільна любов (2020) ... Father Patrick
Ремонт (2020) ... Rumualdo
Big Gold Brick (2020) ... Floyd
Сучасне кохання (2019) ... Michael
Santurce (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ana (2019) ... Rafa
Троє з небес: Історії Аркадії (2018) ... King Fialkov

Біографія Енді Гарсіа

Власник колоритної зовнішності латинського мачо-коханця й брутального мафіозі Енді Гарсіа (справжнє ім'я Андрес Артуро Гарсіа Менендес) народився в Гавані 12 квітня 1956 року в родині процвітаючого адвоката. Енді був народжений разом із сіамським братом-близнюком, розмір якого був не більше тенісного м'яча. Хірургічне втручання позбавило Енді єдинокровного родича – єдиним нагадуванням про братика залишається шрам на плечі. Зміна політичного режиму приводить до еміграції батьків майбутнього актора в Майамі, США, в 1961 році.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Енді Гарсіа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Енді Гарсіа

Написати коментар...
Написати коментар...