Джиммі УоркменJimmy Workman

Джиммі Уоркмен / Jimmy Workman
Народився 4 жовтня 1980
Зріст: 178 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Над чим ти смієшся? (2006) ... Pugsley Addams
To Kill a Mockumentary (2004) ... Jimmy Workman
MC Hammer: 2 Legit - The Videos (2002) ... Pugsley Addams (segment 'Addams Groove')
The Biggest Fan (2002) ... Matt Parker
Краще не буває (1997) ... Sean from the Bakery
Паршива вівця (1996) ... Druggy teen
Життя з Луї (1995) ... актор
Цінності сімейки Аддамсов (1993) ... Pugsley Addams
Пізня ніч з Конаном О ' Брайэном (1993) ... актор
Tag Team: Addams Family (Whoomp!) (1993) ... Pugsley Addams

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...