Боб КейнBob Kane

Боб Кейн / Bob Kane
Народився 24 жовтня 1915
Пішов з життя 3 листопада 1998
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетмен (2022) ... сценарист
Hunted (2021) ... сценарист (персонажи)
Thomas/Batman (2020) ... сценарист (персонажи)
Scripts Gone Wild Batman 1966 (2020) ... сценарист (персонажи)
Харлі Квін (2019) ... сценарист
Superman: End of an Era (2019) ... сценарист (персонажи)
Бетвумен (2019) ... сценарист
Смерть і повернення Супермена (2019) ... сценарист (персонаж)
Growing Shadows: The Poison Ivy Fan Film (2019) ... сценарист (персонажи)
Пенніворт (2019) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...