Джессіка БілJessica Biel

Джессіка Біл / Jessica Biel
Повне ім'я: Jessica Claire Biel
Народилася 3 березня 1982; Елі, Міннесота, США
Зріст: 170 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джессіки Біл

Лаймтаун (2019) ... Lia Haddock, продюсер (исполнительный продюсер)
Pete the Cat: A Very Groovy Christmas (2018) ... актриса
70-а церемонія вручення прайм-тайм премії «Еммі» (2018) ... актриса
Justin Timberlake: Man of the Woods (2018) ... актриса
Шок і трепет (2017) ... Lisa
Грішниця (2017) ... Cora Tannetti, продюсер (исполнительный продюсер)
Спарк. Герой всесвіту (2016) ... Vix
Книга любові (2016) ... Penny

Біографія Джессіки Біл

Джессіка Біл народилася 3 березня 1982 року в місті Елай, штат Мінессота (США) і виросла в Болдері, штату Колорадо (США).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джессіки Біл. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джессіки Біл

Написати коментар...
Написати коментар...