Клаудія ДжерініClaudia Gerini

Клаудія Джеріні / Claudia Gerini
Народилася 18 грудня 1971
50%
0
50%
0

Фільмографія

Отруйна троянда (2019) ... Violet Gregory
Dolceroma (2019) ... Helga
Burraco Fatale (2019) ... Irma
Detective per Caso (2018) ... Detective Ramona
A casa tutti bene (2018) ... Beatrice
Nove lune e mezza (2017) ... Livia
Ammore e malavita (2017) ... актриса
Субура (2017) ... Sara Monaschi
Джон Уік 2 (2017) ... актриса
Il traduttore (2015) ... Anna
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...