Оновлення, в яких згадується Джейк Джилленгол

6 листопада 2018,  18:38 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Брати Сістерс» від французького режисера Жака Одіара з Джоном К. Рейлі, Хоакіном Феніксом та Джейком Джилленхолом у головних ролях.

Дія фільму розгортається у середині XIX століття, коли Америка билася в агонії золотої лихоманки. Брати Сістерс заробляють на життя тим, що майстерно ріжуть голови на замовлення їх могутнього боса Командора. Незважаючи на різницю характерів, амбітний Чарлі та сентиментальний Елай злагоджено працюють у команді. Одного разу вони отримують завдання прибрати золотошукача Германна Ворма.

Українська прем'єра фільму «Брати Сістерс» очікується 29 листопада.

8 серпня 2018,  21:34 | Оновлення

Представляємо український трейлер драматичного фільму «Дике життя» від режисера Пола Дано.

Сюжет фільму розповідає про непрості стосунки сім'ї Брісон, описані з точки зору 16-річного Джо (Ед Оксенбульд), який випадково дізнається, що його мати Жанетт (Кері Малліган) зраджує батькові Джеррі (Джейк Джилленхол), поки той бореться з лісовими пожежами.

В основу сюжету фільму «Дике життя» ліг однойменний роман 1990 року американського письменника та лауреата Пулітцерівської премії Річарда Форда.

Українська прем'єра фільму «Дике життя» відбудеться 25 жовтня.

24 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер біографічної драми «Сильніше», що розповідає про вибухи на Бостонському марафоні в 2013 році, показує, як герой Джейка Джилленхола втрачає там обидві свої ноги. Спершу йому здається, що життя закінчилося, і він хоче здатися, але поступово за допомогою своєї коханої, яку грає зірка «Темного дитя» Тетяна Маслані, головний герой починає боротися за своє життя та ставить собі за мету знову ходити.

У кіно фільм Девіда Гордона Гріна прибуде цієї осені.

16 червня 2017,  21:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер пригодницько-фантастичної драми «Окча», де зіграли Тільда Свінтон, Пол Дано, Джейк Джилленхол, Лілі Коллінз і Стівен Ян. Вона розповідає про зворушливу дружбу дівчинки Міджі (Ан Со-хен) та геномодифікованої свині Окчі, на яку полює могутня міжнародна компанія.

Критики від нового творіння режисера Пона Чжуна Хо в захваті, а ми з нетерпінням очікуємо прем'єри фільму, яка відбудеться 28 червня на сайті Netflix.

18 травня 2017,  19:03 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері науково-фантастичної драми «Окджа» від режисера Пона Чжуна Хо підступна глава корпорації Люсі Мірандо (Тільда ​​Свінтон) створює ідеальний гібрид свині, яка є більш безпечною для навколишнього середовища та кращою на смак. Але це миле створіння опиняється на волі, де стає кращою подругою дівчинки Міджі (Ан Со-хен), яка зробить все, щоб свиня не потрапила до когось на стіл.

Світова прем'єра кінокартини, де також зіграли Джейк Джилленхол, Пол Дано та Лілі Коллінз, відбудеться на Каннському кінофестивалі, який стартував учора. На Netflix «Окджа» стане доступна до перегляду з 28 червня.

20 березня 2017,  15:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер науково-фантастичного трилера «Життя» з Райаном Рейнольдсом, Джейком Джилленхолом та Ребеккою Фергюсон є ще більш моторошним і напруженим на відміну від попередніх, нагадуючи сюжетом і атмосферою майбутній фільм Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт».

Квитки на сеанси «Життя», яке виходить в кіно 23 березня, ви вже можете придбати на нашому сайті.

10 березня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший розширений фрагмент наукової фантастики «Життя», який показує знайомство астронавтів з Землі з організмом, який прибув з Марса. Спершу вони радіють такому відкриттю, але це маленька істота тут же починає демонструвати свою величезну силу, нападаючи на вченого.

Компанію марсіанинові в даному фрагменті склали шоковані Райан Рейнольдс, Джейк Джилленхол, Ребекка Фергюсон та Еріон Бакаре.

9 березня 2017,  13:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик науково-фантастичного трилера про існування життя на Марсі «Життя», де зіграли Райан Рейнольдс, Джейк Джилленхол, Ребекка Фергюсон та Еріон Бакаре. Астронавти беруть на борт живий організм, знайдений на Марсі, щоб дослідити його, а він починає нападати й тікає з лабораторії. Тепер вони всі в небезпеці.

В український прокат фільм вийде 23 березня.

7 березня 2017,  19:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фантастична драма режисера Пона Чжуна Хо «Окджа» обзавелася першим тизером, де з'являється героїня Тільди Свінтон. Фільм, в якому також зіграють Джейк Джилленхол, Пол Дано, Лілі Коллінз та Стівен Ян, розповість про дівчинку і її незвичайного друга — генетично створену свиню на ім'я Окджа, яку намагається викрасти могутня міжнародна корпорація.

Світова прем'єра кінокартини від режисера постапокаліптичного трилеру «Крізь сніг» відбудеться 28 червня на Netflix.

8 лютого 2017,  00:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий офіційний трейлер наукової фантастики «Життя» з Райаном Рейнольдсом, Джейком Джилленхолом і Ребеккою Фергюсон, який відрізняється наявністю комедійних моментів, що напевно порадує шанувальників Рейнольдса та його почуття гумору. Але коли герої знаходять позаземну форму життя, все різко змінюється.

Український трейлер кінокартини, чия прем'єра була перенесена на березень, дивіться тут.

31 жовтня 2016,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому трейлері наукової фантастики «Життя» міжнародна команда астронавтів у втіленні Райана Рейнольдса, Джейка Джілленхола та Ребекки Фергюсон відправляється на Марс, де їх чекає велике відкриття — виявлення живого організму. Але не встигають вони нормально порадіти цій знахідці, як вона починає їх атакувати.

На тлі цих подій звучить легендарна промова Джона Ф. Кеннеді «Ми вибираємо політ на Місяць», в якій йдеться про те, що для дослідження відкритого космосу людство повинно об'єднатися, забувши про свої земні конфлікти.

21 жовтня 2016,  22:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер трилера «Під покровом ночі» показує фатальну зустріч героїв Емі Адамс та Джейка Джілленхола, яка перевертає їхні життя. Вони одружилися, але одного разу вона зробила з ним щось жахливе, і тепер він жадає помсти.

Більше шикарної Адамс шукайте в першому тизері кінокартини, режисером якої виступив Том Форд.

16 вересня 2016,  00:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер-трейлер «Під покровом ночі» Тома Форда представляє Емі Адамс в образі фатальної жінки, яка отримує від колишнього чоловіка у втіленні Джейка Джилленхола незвичайний сюрприз — просочений жорстокістю і сумом роман, присвячений їй. Вона зробила з ним щось жахливе, і він повертається, щоб здійснити свою божевільну помсту.

15 вересня 2016,  14:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напружений і стильний тизер трейлера «Під покровом ночі» Тома Форда представляє новий погляд на головних героїв цього драматичного трилера, яких втілюють Емі Адамс, Джейк Джилленхол, Аарон Тейлор-Джонсон і Майкл Шеннон.

Повноцінний тизер-трейлер вийде вже сьогодні.