Новини серіалів, в яких згадується Чарльз Денс

4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Читати далі...
7 червня 2022,  15:15 | Новини серіалів

Казково-готичний світ письменника Ніла Ґеймана оживає в новому трейлері фентезійного серіалу «Пісочний чоловік», прем'єра якого відбудеться 5 серпня на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
2 лютого 2021,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кадрі актори хітового історичного серіалу від Netflix «Корона» є втіленням королівської серйозності, але за кадром вони вміють веселитися, як показує нове закулісне відео, зняте під час перерви між дублями 4 сезону.

Читати далі...
19 серпня 2020,  11:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Чарльз Денс, який грав в хітовому фентезійному серіалі «Гра престолів» Тайвіна Ланністера, чесно поділився своїми враженнями від його фінальних серій. І він теж хотів би їх перезняти.

Читати далі...
21 жовтня 2019,  17:41 | Новини серіалів

Королева Єлизавета II запитує себе, чого вона досягла за 25 років свого правління, в офіційному трейлері 3 сезону історичного серіалу «Корона».

В 3 сезоні, який відправить нас вперед у часі і покаже складний період правління Єлизавети II (Олівія Колман) з 1964 по 1977 рік, королева стикається зі змінами у Великій Британії, а її сім'я продовжує боротися з потребами монархії та бажаннями їхнього руйнуючого особистого життя. Зокрема трейлер показує молодого принца Чарльза (Джош О'Коннор) і Каміллу (Еміральд Феннел), а також представляє Чарльза Денса в ролі графа Луїса Маунтбеттена і Джейсона Воткінса в образі прем'єр-міністра Гарольда Вілсона.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада. На сайті IMDb серіал Пітера Моргана займає 95-е місце в рейтингу найкращих серіалів всіх часів і має на своєму рахунку 2 «Золотих глобуса».