Новини, в яких згадується Чарльз Денс

4 серпня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Вже завтра, 5 серпня, стримінгова платформа Netflix представить перший сезон одного з найочікуваніших серіалів 2022 року фентезі «Пісочний чоловік», заснованого на казковому світі Ніла Геймана, а поки що дивіться його багатообіцяючий офіційний трейлер.

Читати далі...
7 червня 2022,  15:15 | Новини серіалів

Казково-готичний світ письменника Ніла Ґеймана оживає в новому трейлері фентезійного серіалу «Пісочний чоловік», прем'єра якого відбудеться 5 серпня на стримінговій платформі Netflix.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
2 лютого 2021,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кадрі актори хітового історичного серіалу від Netflix «Корона» є втіленням королівської серйозності, але за кадром вони вміють веселитися, як показує нове закулісне відео, зняте під час перерви між дублями 4 сезону.

Читати далі...
1 лютого 2021,  19:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Письменник Ніл Гейман, автор «Американських богів» та «Добрих передвісників», оголосив членів каста свого наступного багатосерійного фентезі «Пісочний чоловік», куди увійшли зірки серіалу «Гра престолів» Гвендолін Крісті і Чарльз Денс.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер чорно-білої біографічної драми «Манк», яку зняв режисер культових фільмів «Бійцівський клуб», «Соціальна мережа» і «Загублена» Девід Фінчер.

Читати далі...
19 серпня 2020,  11:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Чарльз Денс, який грав в хітовому фентезійному серіалі «Гра престолів» Тайвіна Ланністера, чесно поділився своїми враженнями від його фінальних серій. І він теж хотів би їх перезняти.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:08 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий трейлер пригодницького екшену «Таємниця печатки дракона», в якому знялися дві легенди бойовиків Джекі Чан і Арнольд Шварценеггер.

Цей фентезійний екшен показує пригоди англійського мандрівника Джонатана Гріна (Джейсон Флемінг), якого Петро I запрошує в експедицію на Далекий Схід, щоб той намалював нові карти. В ході своєї подорожі картограф зіткнеться з масою запаморочливих відкриттів, несподіваних зустрічей з дивовижними істотами, китайськими принцесами, майстрами смертоносних бойових мистецтв і самим Лун-Ван, Царем усіх драконів, який з'являється в трейлері в декількох сценах, поки на екрані не б'ються Чан і Шварценеггер.

Разом з ними на екрані з'явиться зірка хітового серіалу «Гра престолів» Чарльз Денс. Над фільмом «Таємниця печатки дракона» працювали Росія і Китай, а його режисером став Олег Степченко.

21 жовтня 2019,  17:41 | Новини серіалів

Королева Єлизавета II запитує себе, чого вона досягла за 25 років свого правління, в офіційному трейлері 3 сезону історичного серіалу «Корона».

В 3 сезоні, який відправить нас вперед у часі і покаже складний період правління Єлизавети II (Олівія Колман) з 1964 по 1977 рік, королева стикається зі змінами у Великій Британії, а її сім'я продовжує боротися з потребами монархії та бажаннями їхнього руйнуючого особистого життя. Зокрема трейлер показує молодого принца Чарльза (Джош О'Коннор) і Каміллу (Еміральд Феннел), а також представляє Чарльза Денса в ролі графа Луїса Маунтбеттена і Джейсона Воткінса в образі прем'єр-міністра Гарольда Вілсона.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нових серій «Корони» відбудеться 17 листопада. На сайті IMDb серіал Пітера Моргана займає 95-е місце в рейтингу найкращих серіалів всіх часів і має на своєму рахунку 2 «Золотих глобуса».

15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Читати далі...
1 червня 2019,  19:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Задовго до появи людей на нашій планеті правили гігантські монстри. З розвитком цивілізацій вони пішли під землю і влаштувалися там на довгий сон, поступившись місцем людству. Але з пробудженням Ґодзілли стародавні монстри заворушилися, почали позіхати, відкривати свої очі і розпрямляти свої лапки та крильця, які затекли від довгого перебування в стазисі. І коли прокидається триголовий крилатий змій Кінг Гідора, Земля здригається, а людство з домінуючого виду миттєво перетворюється на вид на межі вимирання. Тепер у людей залишається лише одна надія на порятунок – Ґодзілла.

Читати далі...
24 квітня 2019,  04:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Людство об'єднується з Ґодзіллою, щоб прогнати банду гігантських монстрів, у фінальному українському трейлері науково-фантастичного бойовика «Ґодзілла II: Король монстрів».

Продовження фільму «Ґодзілла» покаже героїчні зусилля кріптозоологічного агентства «Монарх», чиї хоробрі вчені намагаються знайти спосіб стримати гігантських монстрів, що напали на наш світ і бажають його знищити. Щоб перемогти Мотру, Родана і ультимативного кайдзю Кінга Гідору, який їх очолює, вчені вирішують викликати Ґодзіллу. Він покаже їм, хто є справжнім королем монстрів.

В український прокат фантастика Майкла Догерті, де зіграють Міллі Боббі Браун, Віра Фарміга, Саллі Гокінс, Чарльз Денс, Чжан Цзиі, Бредлі Вітфорд і Кайл Чандлер, вийде напередодні літа, 30 травня.