Новини фільмів, в яких згадується Пітер Маллан

21 грудня 2018,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарні новини для шанувальників Джерарда Батлера! Через місяць в український прокат вийде новий трилер за його участю, який називається «Проклятий маяк» і заснований на реальних подіях.

Три досвідчених доглядача маяка прибувають на ізольований острів для несення варти. Через шість тижнів човен з черговою зміною наближається до острова, але їх ніхто не зустрічає. Лампи наповнені, на столі стоїть вечеря, перекинуті крісла, поламаний годинник, ані самих доглядачів, ані слідів крові, ані тіл... З речей зникли тільки два набори жовтої фарби.

Українська прем'єра фільму Крістоффера Нюхольма, де разом з Батлером зіграли Пітер Муллан, Оулавюр Даррі Оулафссон і Гарі Льюїс, відбудеться 24 січня.

27 листопада 2018,  01:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер трилера «Хранителі», заснованого на реальних подіях, з Джерардом Батлером у головній ролі.

На безлюдний острів в 30 кілометрах від берега Шотландії прибувають троє наглядачів маяка на 6-тижневу зміну. Поки Джеймс (Джерард Батлер), Томас (Пітер Муллан) і Дональд (Коннор Свінделлс) дотримуються своєї звичайної робочої рутини, вони випадково знаходять золото. Звідки воно взялося? Кому воно належить? На горизонті з'являється човен, який може принести відповіді, але за ними слідує жорстока боротьба за виживання, що підживлюється ізоляцією, параноєю і жадібністю, які приводять трьох чесних чоловіків на шлях руйнування.

У світовий прокат фільм режисера Крістоффера Нюхольма, який працював над серіалом «Табу», вийде в січні 2019 року.

21 травня 2018,  23:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший трейлер адаптації пригодницького роману Редьярда Кіплінга «Мауглі», який вийшов сьогодні, в офіційному українському дубляжі.

У центрі сюжету фільму знаходиться маленький хлопчик Мауглі (Роен Чанд), якого знайшла та виростила у нетрях джунглів Індії зграя вовків. Хлопчик виховувався за тамтешніми суворими правилами під опікою ведмедя Балу (Енді Серкіс) та пантери Багіри (Крістіан Бейл). Усі звірі прийняли хлопчика за свого. Усі, окрім страшного тигра Шерхана (Бенедикт Камбербетч). Проте навіть шаблезубий звір виявився не такою загрозою, як жорстокі та злі люди.

Удава Каа в оригіналі озвучує Кейт Бланшетт, а вовка Акелу — Пітер Муллан.

Українська прем'єра кінокартини «Мауглі», режисером якої виступає Серкіс, відбудеться цієї осені, 18 жовтня.