Джеймс М. ДжонстонJames M. Johnston

50%
0
50%
0

Фільмографія

Легенда про Зеленого лицаря (2020) ... продюсер
Miss Juneteenth (2020) ... продюсер
Light from Light (2019) ... продюсер
Старий з пістолетом (2018) ... продюсер
Ніколи не повертайтеся (2018) ... продюсер
Історія привида (2017) ... продюсер
Жовті птахи (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Один до одного (2017) ... продюсер
Well Spoken (2016) ... режисер, сценарист
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...