Пер ШрайнерPer Schreiner

50%
0
50%
0

Фільмографія

De Første Dagene (2019) ... сценарист
Mit mir durchbrennen (2017) ... продюсер, сценарист
The World's Middlest Fish (2017) ... сценарист
Kampen for tilværelsen (2014) ... сценарист
Курт звіріє (2008) ... сценарист
Холодно і сухо (2008) ... сценарист
Ланч (2008) ... сценарист
Høydepunkter (2007) ... сценарист
Недоречна людина (2006) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...