Тронд Фауса АурваагTrond Fausa Aurvaag

50%
0
50%
0

Фільмографія

Jul i Blodfjell 2 (2019) ... актор
Jul i Blodfjell 2 (2019) ... актор
Капітан Шаблезуб і Чарівний діамант (2019) ... Benjamin
Безневинні (2018) ... Alf
Різдво в Кривавої горі (2017) ... Svein
ZombieLars (2017) ... Morten - Dog-man
Thin Ice (2017) ... Gunnar
Мешканці півночі (2016) ... Rufus
Benjamin Falck and the Ghost Dagger (2016) ... Olav
Rulletrappen (2014) ... актор
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...