Новини, в яких згадується Двейн Джонсон

25 березня 2024,  18:13 | Новини фільмів

Актор і продюсер Двейн Джонсон повідомив, що його очікувана святкова стрічка «Red One», де разом з ним знявся колишній Капітан Америка, тобто Кріс Еванс, увірветься до кінотеатрів 15 листопада 2024 року.

Читати далі...
7 березня 2024,  13:50 | Кастінг

Зіркам пригодницької стрічки «Круїз у джунглях» Двейну Джонсону та Емілі Блант так сподобалося працювати разом, що вони вирішили не чекати сиквела і знайшли собі новий спільний проєкт. І цього разу це буде серйозне кіно.

Читати далі...
10 лютого 2024,  17:03 | Новини фільмів

Кіностудія Disney неочікувано поділилася тизером і першим кадром свого майбутнього мультфільму «Ваяна 2» («Моана 2»), прем'єра якого відбудеться вже цього року.

Читати далі...
19 червня 2023,  23:50 | Бокс-офіс

Супергеройський екшен «Флеш», заснований на коміксах DC, зібрав у свій прем'єрний вікенд в американському прокаті всього 64 мільйони доларів — менше, ніж минулорічний «Чорний Адам» за участю Двейна Джонсона.

Читати далі...
18 червня 2023,  07:17 | Новини фільмів

Пригодницький блокбастер режисера Луї Летерьє «Форсаж 10» шокував глядачів кількома неймовірними сюжетними поворотами наприкінці, в тому числі поверненням героїні, яка загинула кілька фільмів тому.

Читати далі...
26 травня 2023,  04:16 | Новини фільмів

Декард Шоу повертається на великі екрани і не збирається брати заручників у новому пригодницькому блокбастері «Форсаж 10», який зняв режисер «Перевізника».

Читати далі...
3 квітня 2023,  22:02 | Новини фільмів

Двейн Джонсон повідомив, що об'єднався зі студією Disney, щоб зняти ігровий рімейк хітової анімаційної стрічки «Моана» (також відомої як «Ваяна»), де він та акторка Ауліі Кравальо виконають живі версії своїх анімаційних персонажів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорний Адам»
Посередня супергеройська пригода Двейна Джонсона
6 грудня 2022,  20:54 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Багато років у франшизі «Форсаж» актора Двейна Джонсона жартівливо називали Галком, оскільки його фізичній формі міг би позаздрити навіть Арнольд Шварценеггер на піку своєї слави. Проте Джонсон весь цей час мріяв зіграти зовсім іншого супергероя, навіть не супергероя, а антигероя. Якого звуть Тет Адам. Він не поступається силою самому Супермену, проте рідко грає за правилами. І хоча в коміксах DC він тісно пов’язаний з Шазамом (і носить схожий костюм), на великому екрані він вирішив дебютувати сольно, щоб бути у центрі уваги. Проте чи вдалося «Чорному Адаму» увійти в топ кращих супергеройських фільмів нашого часу, чи він виявився черговим фільмом на один раз від DC?

Читати далі...
1 грудня 2022,  23:20 | Новини фільмів

Двейн Джонсон поділився у соцмережах новою фотографією зі зйомок фільму «Red One», яка показує зірку оригінальної супергеройської трилогії «Людина-павук» та лауреата премії «Оскар» Дж.К. Сіммонса в образі Санти.

Читати далі...
8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Читати далі...
27 жовтня 2022,  06:10 | Новини фільмів

Він повернувся! Актор Генрі Кавілл знову втілив легендарного Супермена у новому супергеройському екшені від DC «Чорний Адам», який очолив Двейн Джонсон.

Читати далі...
23 жовтня 2022,  08:27 | Новини фільмів

Цього тижня в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від DC «Чорний Адам», який представляє п'ять нових супергероїв всесвіту DCEU. Однією з них є супергероїня Циклон, і саме час розібратися в її суперсилах.

Читати далі...
24 вересня 2022,  18:09 | Новини фільмів

Двейн Джонсон лютує, стріляє блискавками та знищує вертоліт у новому трейлері супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Чорний Адам», який на початку згадує різних супергероїв та суперлиходіїв кіновсесвіту DCEU.

Читати далі...
9 вересня 2022,  22:20 | Новини фільмів

Голлівудська кіностудія Warner Bros. опублікувала у мережі другий офіційний трейлер свого наступного супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...
8 вересня 2022,  09:36 | Новини фільмів

У наступному супергеройському екшені від DC «Чорний Адам» зірка Бондіани Пірс Броснан перевтілиться в могутнього супергероя Доктора Фейта (не плутати з Доктором Стренджем, хоча вони трохи схожі). І новий промо-арт представляє детальний погляд на його супергеройський костюм та шолом.

Читати далі...