Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Рейчел ВайсRachel Weisz

Рейчел Вайс / Rachel Weisz
Повне ім'я: Rachel Hannah Weisz
Народилася 7 березня 1970
Зріст: 170 см
80%
4
20%
1

Фільмографія Рейчел Вайс

Чорна вдова (2021) ... Melina
Фаворитка (2018) ... Lady Sarah
Гонка століття (2018) ... Clare Crowhurst
Untitled James Miranda Barry Project (2018) ... Dr. James Barry, продюсер
Непокора (2017) ... Ronit Krushka, продюсер (продюсер)
Denial (2016) ... Deborah Lipstadt
Світло між двох океанів (2016) ... Hannah Roennfeldt
Та, хто біжить від реальності (2016) ... Alice Manning

Біографія Рейчел Вайс

Рейчел Вайз народилася 7 березня 1971 року в Лондоні (Великобританія). Батько її, родом з Угорщини, займався винахідництвом, мати, уродженка Відня, працювала психоаналітиком, обоє вони походили з єврейських родин, в 1930-і які втекли від фашизму.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Рейчел Вайс. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Рейчел Вайс

romantic

30 січня 2008, 16:25

одна из Лучших!
0 / 0 
Minority_Report

13 червня 2008, 18:17

Хорошенькая англичанка, симпатичнее чем Риз Уизерспун.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...