Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Матильда Де АнджелисMatilda De Angelis

50%
0
50%
0

Фільмографія

Побачення в Парижі (2021) ... Albertine
Неймовірна історія Острова троянд (2020) ... Gabriella
Відіграти назад (2020) ... Elena Alves
I ragazzi dello Zecchino d'oro (2019) ... Mariele Ventre
Rumori (2018) ... Her
Una vita spericolata (2018) ... Soledad
Youtopia (2018) ... Matilde
The Giornalisti: Felicità Puttana (2018) ... Matilda
Il Premio (2017) ... актриса
Сім'я (2017) ... Stella
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...