Оновлення, в яких згадується Джон Фавро

23 листопада 2018,  12:06 | Оновлення

У мережу виклали перший український тизер-трейлер ремейка «Король Лев» від режисера Джона Фавро.

Проект заснований на однойменному анімаційному фільмі «Король Лев», випущений студією Disney у 1994 році і який завоював безліч престижних нагород.

Кадри трейлера повторюють класичну версію мультфільму. Мавпа Рафікі показує левенятка Сімбу іншим тваринам під пісню Елтона Джона «Коло життя».

Картина «Король Лев» вийде у прокат 18 липня 2019 року.

28 липня 2017,  20:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив один з кращих фрагментів супергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому»: відеоблог Пітера Паркера (Том Голланд), який він знімав під час своєї першої місії з Залізною людиною (Роберт Дауні мол.) в «Першому меснику: Протистояння». Відео показує, як він із захопленням звичайного тінейджера вперше їде на приватному літаку з Хеппі Хоганом (Джон Фавро), як отримує крутий костюм від Тоні Старка, а також фрагменти його битви з командою Кепа (Кріс Еванс) та гігантським Людиною-мурахою (Пол Радд). Варто відзначити, що Хеппі аж ніяк не в захваті, що йому доручили приглядати за таким юним та енергійним супергероєм.

Ви все ще можете застати сольник нового Людини-павука в українських кінотеатрах. Нашу рецензію на нього читайте тут.

11 червня 2017,  01:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікаво, чим закінчилася історія з Пітером Паркером (Том Холланд) і його прагненням потрапити на вечірку до Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь перегляду фіналу НБА? Тоді дивіться заключний ТБ-ролик «Людини-павука: Повернення додому», присвячений цій грі, де по прибуттю в вежу Старка на Пітера очікував Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вимагав здачу за снеки, і неприємний сюрприз. Решта ТБ-роликів ви знайдете на сторінці фільму.

Зверніть увагу, що Тоні тепер дійсно вказує в своєму резюме, що він «геній, мільярдер, плейбой, філантроп». А ми думали, що він так тільки перед Локі (Том Хіддлстон) понтуваться в «Месниках».

8 червня 2017,  18:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures продовжує ділитися крутими ТБ-роликами «Людини-павука: Повернення додому», присвяченими любові головного героя Пітера Паркера (Том Холланд) до баскетболу. У минулому відео Хеппі Хоган (Джон Фавро) послав його за закусками, але в магазині він зустрічає популярного репера DJ Khaled і своїх шанувальниць, тому повинен поспішити, якщо хоче подивитися фінал НБА в компанії Тоні Старка (Роберт Дауні мол.). Врахуйте, що це просто промо-ролик, а не фрагменти з фільму. Круто, правда?

Свіжий український трейлер супергеройського екшену Джонатана Воттса дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

2 червня 2017,  19:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик «Людини-павука: Повернення додому», присвячений фінальній грі НБА, показує, як Пітер Паркер (Том Холланд) заздалегідь прибуває на перегляд гри, влаштований Тоні Старком (Роберт Дауні мол.), але Хеппі Хоган (Джон Фавро) відправляє хлопця за закусками. І на шляху за ними він зустрічає парочку грабіжників, з якими повинен розібратися, поки гра вже йде.

Супергеройський екшен Джонатана Воттса увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа. Його нові постери з Пітером та Тоні ви знайдете тут.

29 травня 2017,  14:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures поділилася офіційною ТБ-роликом свого спергеройського екшену «Людина-павук: Повернення додому», присвяченого вечірці Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) на честь фіналу НБА. Підготуватися до неї генію, мільярдеру, плейбою і філантропу допомагає вірний охоронець Хеппі Хоган (Джон Фавро), який вирішує, що для запрошення Стіва Роджерса (Кріс Еванс) ще занадто рано, а ось Пітер Паркер (Том Холланд) все-таки удостоюється такого запрошення. І його реакція в цей момент просто незрівнянна.

Третій трейлер супергеройского фільму Джонатана Воттса, який вийде в кіно 6 липня, ви знайдете тут.

21 травня 2017,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 3 премій «Еммі» і творець «Гріфінів» Сет Макфарлейн придумав пародійний серіал на «Зоряний шлях», чиї події будуть розвиватися в 2300 році і покажуть пригоди екіпажу не дуже працюючого корабля зоряного флоту Землі. Головну роль МакФарлейн виконує тут сам, а компанію йому склали Едріанн ПалікіАгенти Щ.И.Т.»), Чад КоулменХодячі мерці»), Скотт ГраймзШвидка допомога»), Пенні ДжонсонКасл») і Холстон СейджКриза»).

Режисером однієї з серій 1 сезону, чия прем'єра відбудеться восени, став Джон Фавро, який зняв «Залізну людину».

18 травня 2017,  19:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший 5-хвилинний трейлер приквелу «Теорії великого вибуху», який розповість про життя 9-річного Шелдона Купера і його сім'ї. Називається він «Молодий Шелдон», і головну роль в ньому виконує юний Ієн Ермітаж. Режисером серіалу виступає Джон Фавро, який зняв «Залізну людину» і «Книгу джунглів», а його творцями - продюсери і сценаристи «Теорії» Чак Лоррі й Стівен Моларо.

Прем'єра серіалу, де також з'явиться виконавець ролі дорослого Шелдона Джим Парсонс, відбудеться цієї осені.

7 грудня 2016,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures вирішила порадувати нас сьогодні тизером трейлера «Людина-павук: Повернення додому», де ми бачимо Тома Холленда в образі стріляючого павутиною супергероя, та Джона Фавро, який знову втілює охоронця Тоні Старка Хеппі Хогана. Ну що, полетіли рятувати Нью-Йорк?

Сам трейлер вийде вже завтра!