Новини, в яких згадується Джеймі Кінг

9 липня 2022,  21:51 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня у широкий український прокат вийшли очікуваний мультфільм «Посіпаки: Становлення лиходія», українська комедія «Скажені сусіди. Нові історії» та новий гостросюжетний бойовик «Банші» з Антоніо Бандерасом у головній ролі. Плюс розповідаємо про дві цікаві прем'єри від стримінгових платформ.

Читати далі...
6 липня 2022,  22:04 | Новини фільмів

У четвер, 7 липня, в українських кінотеатрах стартують покази екшен-трилера «Банші» режисера Джона Кейеса, де головну чоловічу роль виконує знаменитий Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у картинах «Тілоохоронець дружини кілера» та «Uncharted: Незвідане».

Читати далі...
20 червня 2022,  21:36 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер гостросюжетного екшен-трилера «Банші», головні ролі в якому виконують Антоніо Бандерас та Джеймі Кінг. Його режисером виступає Джон Кейєс, а сценаристом — Меттью Роджерс.

Читати далі...
14 червня 2019,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дубльований трейлер гостросюжетного бойовика «План втечі 3» за участю Сільвестра Сталлоне, Дейва Батісти і Джеймі Кінг, який підтверджує, що його українська прем'єра відбудеться 11 липня.

У продовження фільмів «План втечі» і «План втечі 2» неперевершений зломщик в'язниць Рей Бреслін (Сільвестр Сталлоне) разом зі своєю вірною командою береться розшукати викрадену дочку свого друга бізнесмена з Гонконгу. Нитки розслідування приводять їх до однієї з найбільших секретних в'язниць Америки, яка називається «Пункт диявола».

Режисером «Плану втечі 3» виступає Джон Герцфелд, у якого Сталлоне знявся кілька років тому в провальному фільмі «Дістань мене, якщо зможеш».

13 червня 2019,  13:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сільвестр Сталлоне відправляється рятувати Джеймі Кінг в офіційному трейлері бойовика «План втечі 3», який зняв режисер Джон Герцфелд.

У своєму третьому фільмі фахівець з безпеки в'язниць Рей Бреслін (Сільвестр Сталлоне) збирається жити разом зі своєю дівчиною Ебігейл (Джеймі Кінг), як раптом її викрадає злочинець, який хоче їм помститися. Ебігейл тримають у старій в'язниці під назвою Диявольська станція, і щоб її визволити, Рей викликає своїх давніх друзів Трента (Дейв Батіста) і Хаша (50 Cent), а також до їхньої компанії приєднується ще один спеціаліст на ім'я Бао (зірка серіалу «Лузери» Гаррі Шам мол.).

«План втечі 3» вийде в український прокат через місяць, 11 липня.

14 травня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний Сільвестр Сталлоне возз'єднується з зіркою «Вартових Галактики» Дейвом Батістою в тизер-трейлері екшену «План втечі 3».

У продовженні бойовиків «План втечі» і «План втечі 2» Сталлоне повертається на екрани в образі фахівця з безпеки в'язниць Рея Бресліна. Його наймають, щоб він врятував викрадену дочку технічного магната з Гонконгу, яку тримають в латвійській в'язниці, і по ходу справи злочинці беруть в заручники його кохану дівчину Ебігейл (Джеймі Кінг). Допомагати йому в цій непростій місії будуть союзники Трент (Батіста) і Хаш (50 Cent).

У США фільм Джона Герцфелда вийде влітку, 2 липня, одразу на DVD.

15 травня 2018,  14:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сільвестр Сталлоне радий повернутися в першому трейлері бойовика «План втечі 2», де компанію йому складає зірка «Вартових Галактики» Дейв Батіста.

У сиквелі «Плану втечі», який вийшов на екрани в 2013 році, експерт з безпеки Рей Бреслін (Сталлоне) після втечі з в'язниці зібрав нову команду. Але коли один з його людей пропадає, Рей повинен знову повернутися в пекло, звідки він одного разу втік, щоб врятувати друга з арени під назвою «Аїд», де ув'язнених змушують жорстоко битися,

Також в бойовику знялися Джеймі Кінг, Джессі Меткалф і Фіфті Сент.

Українська прем'єра фільму Стівена С. МіллераМародери», «Порятунок») відбудеться через місяць, 14 червня.