Оновлення, в яких згадується Стів Карелл

19 липня 2018,  17:54 | Оновлення

З'явився український трейлер фільму «Ласкаво просимо до Марвена» від режисера Роберта Земекіса. Режисер не тільки поставив цю картину, але також був продюсером її та написав сценарій до проекту. В основу сюжету лягла реальна історія Марка Гоганкемпа, який серйозно постраждав у результаті вуличного нападу.

Читати далі...
16 вересня 2017,  02:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент комедійного байопіку «Битва статей» показує, як Стів Карелл дістає пізнім дзвінком втомлену Емму Стоун. Тут вони втілюють тенісистів-професіоналів Боббі Ріггса та Біллі Джин Кінг, які у 1973 році провели легендарний матч, де Кінг довела усьому світу, що жінки можуть змагатися на рівні з чоловіками. Але рішення прийняти в ньому участь далося їй непросто, і дане відео показує, як Кінг відмовляє Ріггсу, хоча він пропонує їй за спільний матч кругленьку суму в $35 тисяч.

Другий трейлер «Битви статей» дивіться тут. У світовий прокат фільм виходить в кінці вересня.

25 серпня 2017,  09:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер нової драми Річарда Лінклейтера «Last Flag Flying» («Останній згорнутий прапор»). У ній три оскарівських номінанта Стів Карелл, Брайан Кренстон і Лоуренс Фішберн втілюють давніх друзів, які тридцять років після своєї служби у В'єтнамі возз'єднуються з дуже трагічного приводу — щоб поховати сина одного з них, який загинув на війні в Іраку.

Світова прем'єра кінокартини від режисера «Перед світанком» та «Юності» відбудеться у вересні на кінофестивалі в Нью-Йорку.

3 липня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку «Битва статей» Емма Стоун та Стів Карелл сходяться на тенісному корті в поєдинку століття, втілюючи непримиренних суперників зі світу професійного спорту Біллі Джин Кінг й Боббі Ріггса. Коли його кар'єра вже закінчується, Ріггс кидає виклик одній з кращих тенісисток свого часу, і Кінг приймає його, щоб довести Ріггсу й усьому світові, що жінки грають в теніс не гірше за чоловіків. Компанію Стоун і Кареллу на екрані складають Андреа Райзборо, Алан Каммінг та Білл Пуллман.

Режисерами цього дійства є творці оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатан Дейтон і Валері Феріс. Подивимося, чи завоюють вони серця кіноакадеміків знову.

26 червня 2017,  17:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому фрагменті мультфільму «Нікчемний я 3» дівчата Марго (Міранда Косгров), Ідіт (Дена Гайер) та Агнес (Нев Шаррель) вирішили влаштувати своїм батькам Гру (Стів Карелл) і Люсі (Крістен Віг) святкову вечірку в стилі луау, де посіпаки, вбрані в гавайські костюми, виконали свою нову пісню, а Гру довелося спробувати суп з м'ясом і желейними ведмедиками.

«Нікчемний я 3» прибуде в українські кінотеатри вже на цьому тижні, 29 червня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

19 червня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бетмена є Бетмобіль, у Джокера — фіолетовий Lamborghini, а у лиходійських братів-близнюків Гру та Дру з «Нікчемного я 3» — Нікчемномобіль. Новий фрагмент мультфільму показує їх незабутню поїздку на цьому шедеврі злочинницького машинобудування, який, тим не менш, піклується про навколишнє середовище, будучи гібридом. А ви б ризикнули на такому покататися?

Обох персонажів в «Нікчемному я 3» озвучує оскарівський номінант Стів Карелл. Як він це робив, дивіться в закулісному відео.

16 червня 2017,  00:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першій фічуретці про створення мультфільму «Нікчемний я 3» Стів Карелл розповідає про двох його героїв — братів-близнюків Гру і Дру, які щойно возз'єдналися й збираються разом лиходіяти, викравши найбільший діамант у світі. Актор пояснює, якими рисами характеру ці двоє відрізняються один від одного, а також показує, як зіграв кожного з них голосом.

«Нікчемний я 3» увійшов в нашу 20 гарячих кінопрем'єр літа. Днями Фаррелл Вільямс представив новий кліп з посіпаками на пісню, яка прозвучить в мультфільмі.

7 червня 2017,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що посіпаки два роки тому отримали свій сольний мультфільм, в «Нікчемному я 3» вони знову займуть провідне місце, влаштувавши бунт проти Гру (Стів Карелл), а після опинившись у в'язниці, яку тут же підкорять. Адже так добре бути поганими, як заявляє український ТБ-ролик.

На чолі жовтої армії стане новий посіпака по імені Мел, докладніше про якого ви можете дізнатися тут.

26 травня 2017,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув третій офіційний український трейлер мультфільму «Нікчемний я 3», в якому показано, що лиходійство у Грю (Стів Карелл) в крові, і коли він зустрічає свого брата-близнюка Дрю, який дістався після розлучення його батькові, то згадує, як же добре бути поганим. А допомагатимуть йому у цьому милі жовті посіпаки.

Український постер «Нікчемного я 3» з Грю і Дрю ви знайдете тут.

24 травня 2017,  23:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У третьому трейлері продовження пригод колишнього суперлиходія Грю (Стів Каррелл) під назвою «Нікчемний я 3» давно втрачений брат-близнюк головного героя Дрю (теж Стів Каррелл) намагається переманити його назад на злочинний шлях крутими штуками, серед яких — золотий зломобіль, напханий під зав'язку різними ракетами. І все це відбувається під пісню Емінема. Чи зможе Грю встояти перед такою спокусою?

Фрагмент з виступаючими на талант-шоу посіпаками, які мило співають незрозумілу пісеньку, дивіться тут.

17 травня 2017,  11:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедійного байопіку «Битва статей», де володарка «Оскара» Емма Стоун та оскарівський номінант Стів Карелл втілюють непримиренних суперників-тенісистів Біллі Джин Кінг та Боббі Ріггса. Він вважав, що жінки не можуть змагатися на рівні з чоловіками, а вона довела всьому світу протилежне.

У світовий прокат фільм режисерів оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатана Дейтона і Валері Феріс вийде напередодні оскарівської гонки, 22 вересня.

17 квітня 2017,  15:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий ТВ-ролик мультфільму «Нікчемний я 3», в якому колишній лиходій Грю (Стів Карелл) знову повернеться на злочинну стежку, показує смішні моменти з посіпаками, які раптом опинилися у в'язниці. Бережіться, співкамерники. Цих жовтих хлопців краще не задирати.

Другий український трейлер «Нікчемного я 3», який вийде в кіно влітку, дивіться тут.

14 березня 2017,  17:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно вийшов другий трейлер очікуваного мультфільму від студії Illumination Entertainment «Нікчемний я 3», що повністю складається з нових моментів. Колись великий лиходій Грю (Стів Карелл) в цей раз познайомиться зі своїм братом-близнюком Дрю (Стів Карелл), який підіб'є його повернутися у світ злочинності заради останньої справи.

Перший український трейлер «Нікчемного я 3», який прибуде в кіно влітку, дивіться тут.

13 листопада 2015,  11:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Могучий актерский состав, включающий в себя Кристиана Бэйла, Стива Карелла, Райана Гослинга и Брэда Питта, собрался на втором постере драмы «Игра на понижение». А режиссер Адам МакКэй раскрыл секреты работы со столь известным кастом.

Читати далі...