Чіч МарінCheech Marin

Чіч Марін / Cheech Marin
Повне ім'я: Richard Anthony Marin
Народився 13 липня 1946
Зріст: 168 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Чіча Маріна

Війна з дідусем (2020) ... Danny
The Little Mermaid: An Immersive Live-to-Film Concert Experience (2019) ... Chef Louie
Академія лижної майстерності Роба Ріггл (2018) ... Condor de Bogota
Ложа 49 (2018) ... El Confidente
Коко (2017) ... Corrections Officer
Розчепірені (2017) ... Cheech
Тачки 3 (2017) ... Ramone
Перната банда (2016) ... Martin
The Last Crop (2016) ... Ricardo
How to Get High in 2015 (2015) ... Cheech

Біографія Чіча Маріна

Чич Марін (Ричард Ентоні Марін, англ. Cheech Marin, Richard Anthony Marin, 13 липня 1946, Лос-Анджелес) - мексиканський американець, комедійний актор, що одержав популярність , беручи участь у комічному дуеті Чич і Чонг.

Відео з участю Чіча Маріна
Зображення Чіча Маріна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чіча Маріна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чіча Маріна

Написати коментар...
Написати коментар...