Фільмографія Леон Сидел

Фільмографія: Актор
Повернення гномів (2020)
Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
   Butz
Ми - хвиля (2019)
Wir sind die Welle
Lasse
Die Klempnerin (2019)
Malte Röskau
Freundinnen - Jetzt erst recht (2018)
Leon Lorenz
Школа зайців (2017)
Rabbit school
   Ron
Jonathan (2016)
Maik
Durch den Vorhang (2015)
Tom
Under sandet (2015)
Wilhelm Hahn
Die Auserwählten (2014)
Frank Hoffmann
Nachbarn süss-sauer (2014)
Brian Brücker
Пригоди Гекльберрі Фінна (2012)
Die Abenteuer des Huck Finn
Huck Finn
Том Сойер (2011)
Tom Sawyer
Huck Finn
Wintervater (2011)
Wintertochter
Knäcke
Чортові футболісти (2010)
Teufelskicker
Felix
Берлин 36 (2009)
Berlin '36
Walter Bergmann
Офіс (2004)
Stromberg
Helge
СОКО Кельн (2003)
SOKO Köln
Eric Thiel
Спеціальна комісія (1978)
SOKO München
Marco Kiessling
Місце злочину (1970)
Tatort