Новини, в яких згадується Дієго Луна

1 серпня 2022,  16:45 | Новини серіалів

Актор Дієго Луна повертається на екрани в образі відважного повстанця Кассіана Андора у повноцінному трейлері міні-серіалу «Андор», яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Disney+.

Читати далі...
27 травня 2022,  11:35 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Disney Plus опублікувала в мережі офіційний тизер-трейлер науково-фантастичного серіалу «Андор», який буде приквелом блокбастера «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» режисера Гарета Едвардса, що вийшов у кіно наприкінці 2016 року.

Читати далі...
11 грудня 2020,  02:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважний повстанець зі спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» повертається! Стримінгова платформа Disney+ повідомила про старт зйомок серіалу про пригоди Кассіана Андора, поділившись відео за участю Дієго Луни.

Читати далі...
11 серпня 2020,  19:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту спін-оффу фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», який називається «Кассіан Андор», приєдналися зірка екшену «Тихоокеанський рубіж: Повстання» Адріа Архона та зірка хітового серіалу «Чорнобиль» Стеллан Скарсгард.

Читати далі...
25 липня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії DreamWorks і Netflix представили трейлер свого нового фентезійного мультсеріалу «Чарівники: Казки Аркадії», творцем якого виступає лауреат премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Читати далі...
8 квітня 2020,  01:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що коронавірус зупинив всі знімальні процеси, стримінговий сервіс Disney+ планує випустити перший сезон серіалу про пригоди молодого Обі-Вана Кенобі вже в 2022 році.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дощовий день в Нью-Йорку»
Романтика й мінливості великого міста
17 жовтня 2019,  02:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Як вважаєте, скільки було знято романтичних фільмів з Нью-Йорком в одній з головних ролей? Скільки разів ми бачили, як закохані гуляють Мангеттеном або їздять в кареті по Центральному парку? Напевно навіть самий найзапекліший кіноман не зможе це порахувати. Проте Нью-Йорк продовжує зачаровувати романтиків в будь-яку погоду, і ось уже Вуді Аллен не зміг встояти і після своїх подорожей по найромантичнішим містам світу, як Париж, Рим і Барселона, він повертається на рідний Мангеттен, щоб розповісти ще одну історію кохання під назвою «Дощовий день в Нью-Йорку»... за участю шести чоловік.

Читати далі...
17 червня 2019,  18:13 | Оновлення

Кінокартина «Берлін, я люблю тебе» стане продовженням збірок фільмів про Нью-Йорк та Париж. Головні ролі виконали Кіра Найтлі, Хелен Міррен, Джим Стерджесс, Міккі Рурк, Дієго Луна, Діана Агрон, Іван Реон. Відомо також, що режисером однієї з новел став Тіль Швайгер.

За сюжетом кінострічки, перед глядачем розгорнуться десять історій про коханя. Кожна з них буде унікальною і незвичайною, але так само всі вони будуть пов'язані зі столицею Німеччини, Берліном.

Українська прем'єра фільму «Берлін, я люблю тебе» запланована на 8 серпня.

11 червня 2019,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг і Тімоті Шаламе вирушають підкорювати Нью-Йорк в першому трейлері драматичної комедії «Дощовий день у Нью-Йорку», яку зняв Вуді Аллен.

Читати далі...
21 січня 2019,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов офіційний трейлер нової мелодраматичної антології «Берлін, я люблю тебе», яка зібрала разом 10 історій кохання, що розгортаються в столиці Німеччини.

«Берлін, я люблю тебе» йде по стопах антологій «Париж, я люблю тебе», «Нью-Йорк, я люблю тебе» і «Ріо, я люблю тебе» й покаже 10 життєвих та зворушливих історій про жителів Берліна, всі з яких присвячені любові в її різних проявах. Згідно з сайтом IMDb, над створенням цих короткометражок працювало 11 режисерів, зокрема Тіль Швайгер та Денніс Ганзель.

В антології зіграли володарка премії «Оскар» Хелен Міррен, номінанти на премію «Оскар» Кіра Найтлі та Міккі Рурк, номінантка на премію «Золотий глобус» Гайден Панетт'єрі, зірка «Лузерів» Діанна Агрон, зірка «Гри престолів» Іван Реон. а також Люк Вілсон, Джим Стерджесс, Дженна Дуан та Дієго Луна.

У світовий прокат картина «Берлін, я люблю тебе» вийде у березні.

16 листопада 2018,  16:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спецагент у втіленні Майкла Пеньї з супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса» опиняється в центрі уваги в новому трейлері драматичного серіалу «Нарко: Мексика», заснованого на реальних подіях.

Кримінальна драма «Нарко: Мексика» буде спін-оффом популярного серіалу «Нарко», який розповідав про нарковійну в Колумбії і сумнозвісного наркобарона Пабло Ескобара. Спін-офф переносить нас на початок 1980-х і слідує за агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья), якого відправляють в Мексику, щоб він зловив небезпечного наркобарона Мігеля Анхеля Фелікса Гальярдо (Дієго Луна), главу картелю Гвадалахара.

На стримінговому сервісі Netflix всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду сьогодні, 16 листопада.

13 листопада 2018,  15:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий співак та володар премії «Оскар» Джон Ледженд поділився трейлером короткометражного мультфільму «Ворон: Легенда», який озвучили знаменитості.

У анімаційній історії «Ворон: Легенда» («Crow: The Legend»), заснованій на відомій легенді корінних американців, Джон Ледженд грає Ворона, найпопулярнішу та найулюбленішу тварину в лісі з яскравим оперенням і прекрасним голосом. Але коли приходить перша зима, чи зможе Ворон принести абслютну жертву, щоб врятувати своїх друзів?

Разом з Леджендом персонажів мультфільму озвучили Ліза Коші, Тай Шерідан, Дієго Луна, Констанс Ву і Опра Вінфрі.

Прем'єра мультфільму «Ворон: Легенда» на сайті YouTube відбудеться у четвер, 15 листопада. Він також буде доступний для перегляду на Oculus VR.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
9 листопада 2018,  02:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фантастики «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Дієго Луна втілює жорстокого голову картелю в офіційному трейлері нового серіалу від Netflix «Нарко: Мексика».

«Нарко: Мексика» є спін-оффом популярного кримінального серіалу «Нарко», який розповідав про становлення і падіння колумбійського наркобарона Пабло Ескобара (Вагнер Моура). Події нових серій будуть розгортатися в Мексиці на початку 1980-х років і покажуть сходження до влади картелю Гвадалахара, яким керує наркобарон Мігель Анхель Фелікс Гальярдо (Луна), і його криваве протистояння з американським агентом з Управління по боротьбі з наркотиками Енріке «Кікі» Камареною (Майкл Пенья з супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса»).

Всі серії 1 сезону серіалу «Нарко: Мексика» стануть доступні для перегляду на сервісі Netflix рівно через тиждень, 16 листопада.