Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Мартін МосковіцMartin Moszkowicz

50%
0
50%
0

Фільмографія

Der Nachname (2022) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Оселя зла (2022) ... продюсер (продюсер)
Оселя Зла: Вітаємо у Раккун-Сіті (2021) ... продюсер
Чужа земля (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Поворот не туди: Спадщина (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мисливець на монстрів (2020) ... продюсер
Чорний Красень (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Володар драконів (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Das geheime Leben der Bäume (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ідеальний секрет (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...