Новини, в яких згадується Даррен Лінн Боусман

31 березня 2021,  18:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер uорор-трилера «Пила: Спіраль», чия прем'єра повинна була відбутися ще в минулому році, але була перенесена через світову пандемію COVID-19, підтверджує, що він нарешті вийде в прокат 13 травня.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  21:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Геловіна на екрани українських кінотеатрів виходить відразу декілька фільмів про надприродне на будь-який смак, а також знаменитий французький режисер Франсуа Озон кличе нас провести з ним незабутнє літо на березі моря.

Читати далі...
26 жовтня 2020,  14:06 | Статті

Дія фільму «Острів кошмарів», який стартує в кінотеатрах України цього тижня – 29 жовтня, розгортається на маленькому тропічному острові, який нагадує узбережжя Таїланду. В центрі подій – Ніл і Христина – подружня пара, яка проводить свою відпустку знайомлячись з острівною екзотикою, звичками та традиціями островитян.

Під кінець відпочинку молоді люди вирішили розважитися в місцевому барі, і, вочевидь, перебрали з алкоголем. Оскільки, прокинувшись вранці, вони нічого не можуть пригадати.

Читати далі...
1 березня 2020,  19:46 | Новини фільмів

Відмінна новина для шанувальників франшизи «Пила» і легендарного актора Семюеля Л. Джексона: детективний трилер «Пила: Спіраль» вийде в український прокат цієї весни, що підтверджує його дубльований трейлер.

Фільм режисера Даррена Лінна Боусмана буде слідувати за зухвалим детективом нью-йоркської поліції Зіком Бенксом (Кріс Рок) та його напарником-новачком (Макс Мінгелла), які слідом за заслуженим копом (Джексон) беруться за складне розслідування серії вбивств, що моторошним чином нагадують жахливе минуле міста. Мимоволі захоплений загадкою, що затягує все глибше, Зік опиняється в центрі хворої гри жорстокого вбивці.

Українська прем'єра трилера «Пила: Спіраль» очікується 21 травня. А після Джексон повернеться на екрани в образі найманого вбивці Даріуса Кінкейда в комедійному екшені «Тілоохоронець дружини кілера».

26 лютого 2020,  18:30 | Новини фільмів

З'явився тизер-трейлер детективного горор-трилера «Пила: Спіраль», в якому лауреат премії «Еммі» Кріс Рок та номінант на премію «Оскар» Семюел Л. Джексон полюють на небезпечного маніяка.

Нова глава всесвіту «Пила» розповість про злого генія-садиста, який вдається до збоченої форми справедливості. Працюючи в тіні заслуженого ветерана поліції (Джексон), зухвалий детектив з Нью-Йорка Зік Бенкс (Рок) та його напарник-новачок (Макс Мінгелла) беруться за складне розслідування серії вбивств, які моторошним чином нагадують жахливе минуле міста. Мимоволі захоплений загадкою, що затягує все глибше, Зік опиняється у центрі хворої гри жорстокого вбивці.

Світова прем'єра горор-трилера режисера Даррена Лінна Боусмана очікується у травні. Чекаємо оголошення дати його виходу в український прокат.

18 лютого 2019,  17:58 | Оновлення

Вийшов український трейлер нового хоррора про злих монахинь «Свята Агата». Режисером картини виступив Даррен Лінн Боусман, який зняв декілька частин зловісної «Пили».

50-і роки XX століття, маленьке містечко в штаті Джорджія. Вагітна шахрайка на ім'я Агата (Сабріна Керн), будучи в бігах, шукає притулку в монастирі. Спочатку це місце здається ідеальним для того, щоб завести дитину, але незабаром героїні відкриваються його жахливі таємниці. Агату чекає справжнє випробування, коли вона з'ясує страшну правду про монастир.

Дивіться в кінотеатрах України фільм «Свята Агата» c 14 березня.