Новини, в яких згадується Джерри Шанди

1 березня 2021,  15:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик серіалу «Бетвумен», присвячений 7 серії 2 сезону, показує, що в майбутньої серії перед Раян Вайлдер постане серйозна дилема вбивати чи не вбивати вбивцю своєї матері. Чи зможе вона сама не перетворитися на вбивцю?

Читати далі...
17 лютого 2020,  17:16 | Новини серіалів

У 13 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен», яка напевно була натхненна серіалом «Баффі», головна героїня зіткнеться з кровожерливою ​​вампіршою, яка дуже буквально п'є кров з жителів Ґотема.

Коли нова лиходійка впивається своїми гострими зубами в Ґотем, гей-бар Кейт The Hold Up відкривається з розмахом. Тим часом Софі (Меган Тенді) неохоче просить Бетвумен (Рубі Роуз) тримати дистанцію, оскільки знає, що їхня співпраця може поставити під удар її кар'єру. Еліс (Рейчел Скарстен) в промо-ролику відсутня, але кадри серії натякають на те, що вони з Бетвумен працюватимуть разом, щоб зупинити вампіршу.

Режисером серії «Drink Me» («Випий мене») виступає Дермот Даунс, а сценарій до неї написав Джеррі Шанді. Прем'єра серії відбудеться 24 лютого за українським часом.