Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Джерри ШандиJerry Shandy

50%
0
50%
0

Фільмографія

Cheyenne (2021) ... Jameson, режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Бетвумен (2019) ... продюсер (сопродюсер), сценарист (и история / и телепьеса)
Сусід (2017) ... актор
Домініон (2014) ... сценарист
Сприйняття (2012) ... сценарист
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...