Нарен ШанкарNaren Shankar

50%
0
50%
0

Фільмографія

Простір (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Майже людина (2013) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Остання година (2013) ... продюсер (продюсер-консультант)
Грімм (2011) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Два з половиною чоловіки (2003) ... сценарист
Царство тіней (2002) ... продюсер (исполнительный сопродюсер)
Під прикриттям (2001) ... продюсер (исполнительный сопродюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...