Новини фільмів, в яких згадується Хауме Кольєт-Серра

9 вересня 2022,  22:20 | Новини фільмів

Голлівудська кіностудія Warner Bros. опублікувала у мережі другий офіційний трейлер свого наступного супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...
24 липня 2022,  01:32 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Чорний Адам» із Двейном Джонсоном у головній ролі, заснованому на коміксах DC, який Скеля особисто представив у суботу на конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
8 червня 2022,  17:25 | Новини фільмів

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться! Двейн Джонсон стає могутнім антигероєм у першому офіційному трейлері супергеройського блокбастера «Чорний Адам», який зняв режисер Жауме Кольєт-Серра.

Читати далі...
4 червня 2022,  17:58 | Новини фільмів

Двейн Джонсон розкрив, що перший трейлер його супергеройського блокбастера «Чорний Адам», який буде екранізацією коміксів DC, вийде вже 8 червня. А поки сотий раз переглядаємо його концепт-тизер, представлений у 2021 році на конвенції DC FanDome.

Читати далі...
12 травня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Щоб відзначити напружений тиждень виробництва супергеройського фільму «Чорний Адам», де він виконує головну роль, Двейн Джонсон вирішив порадувати своїх шанувальників новою фотографією, що дає змогу детальніше роздивитися його суперкостюм.

Читати далі...
29 березня 2021,  17:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться. Захопивши на вихідних Таймс-Сквер, Двейн Джонсон розкрив, що його супергеройський фільм «Чорний Адам», знятий за коміксами DC, увірветься на екрани кінотеатрів 29 липня 2022 року

Читати далі...
23 серпня 2020,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус зупинив зйомки суперойского екшену «Чорний Адам», але не зупинив фантазію креативної команди DC, яка поділилася в рамках конвенції DC FanDome видовищним тизером, що за допомогою концепт-артів розповідає історію антигероя Двейна Джонсона.

Читати далі...
22 серпня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні конвенції DC FanDome, яка пройде сьогодні, Двейн Джонсон поділився в соцмережах епічним тизером свого очікуваного супергеройського екшену від DC та Warner Bros. «Чорний Адам».

Читати далі...
10 серпня 2020,  21:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки Двейн Джонсон старанно пітніє в спортзалі, щоб зіграти антигероя Чорного Адама в майбутньому фільмі від Warner Bros., його шанувальники пітніють вдома, створюючи неймовірні фан-арти з ним в цьому образі з коміксів DC.

Читати далі...
25 травня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Чорний Адам» показує очікувану зустріч антигероя Двейна Джонсона з супергероєм Генрі Кавілла.

Читати далі...
15 квітня 2020,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон поділився своїми планами щодо старту знімального процесу супергеройського екшену «Чорний Адам», який був перенесений у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Читати далі...
10 березня 2020,  15:28 | Новини фільмів

Двейн Джонсон щойно представив другий трейлер пригодницького фільму «Круїз у джунглях» від студії Disney, і ви вже можете подивитися його з українським перекладом.

Фільм, який зняв режисер Жауме Кольет-Серра, був натхненний однойменним атракціоном парку Disneyland. Він покаже захоплюючу подорож по небезпечній Амазонці в компанії капітана човна Френка (Джонсон), відважної дослідниці Лілі (Емілі Блант) та її брата МакГрегора (Джек Вайтхолл). Вони відправляються в доленосну експедицію, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними цілющими властивостями. І на шляху до нього на цю трійцю чекає маса випробувань.

Головного лиходія цієї історії втілює Едгар Рамірес. Українська прем'єра фільму «Круїз у джунглях» відбудеться в середині літа, 23 липня.

5 січня 2020,  18:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки у нас все ще тривають новорічні свята, голлівудська суперзірка Двейн Джонсон вже активно працює в спортзалі, готуючи своє тіло до зйомок супергеройського екшену «Чорний Адам».

Читати далі...
21 жовтня 2019,  20:06 | Новини фільмів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон та зірка фільму «Мері Поппінс повертається» Емілі Блант відправляються в захоплюючу подорож по річці Амазонці в офіційному українському трейлері діснеївського фільму «Круїз по джунглях».

Режисером цієї пригоди, натхненної однойменним атракціоном з парку розваг «Діснейленд», виступає Жауме Кольєт-Серра. Його головними героями будуть харизматичний капітан річкового човна Френк (Джонсон) та відважна дослідниця Лілі (Блант), які разом з її братом МакГрегором (Джек Вайтхолл) пливуть в небезпечну експедицію по Амазонці, щоб відшукати міфічне дерево, яке володіє чарівними властивостями і здатне зцілити навіть дуже хвору людину.

Українська прем'єра фільму «Круїз по джунглях» відбудеться 23 липня 2020 року, і він обіцяє бути одним з головних блокбастерів наступного літа.

11 жовтня 2019,  19:18 | Новини фільмів

Шанувальники Двейна Джонсона та Емілі Блант, тримайтеся, на вас чекає незабутня подорож по річці Амазонці в новому пригодницькому фільмі від Disney «Круїз по джунглях», чий трейлер вийшов сьогодні.

В кінокартині режисера Жауме Кольєт-Серри, створення якої надихнув однойменний атракціон з парку розваг «Діснейленд», Джонсон грає харизматичного капітана річкового човна Френка, а Блант втілює відважну дослідницю Лілі, яка наймає Френка, щоб він відвіз їх з братом (Джек Вайтхолл) в небезпечну експедицію, метою якої є міфічне дерево, здатне зцілити смертельно хвору людину.

Прем'єра фільму «Круїз по джунглях», де компанію Джонсону, Блант і Вайтхоллу складуть Едгар Рамірес, Джессі Племонс і Пол Джаматті, очікується в липні 2020 року.