Хауме Кольєт-СерраJaume Collet-Serra

Хауме Кольєт-Серра / Jaume Collet-Serra
Народився 23 березня 1974; Барселона, Іспанія
100%
1
0%
0

Фільмографія Хауме Кольєт-Серри

Чорний Адам (2021) ... режисер
Круїз у джунглях (2021) ... режисер
Лінія горизонту (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
The Commuter: Off the Rails (2018) ... Self
Мрії (2018) ... режисер
Пасажир (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Мілина (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Вимирання (2015) ... продюсер
Зображення Хауме Кольєт-Серри

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Хауме Кольєт-Серри. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Хауме Кольєт-Серри

Написати коментар...
Написати коментар...