Оновлення, в яких згадується Райан Джонсон

3 грудня 2017,  03:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фільм «Зоряні війни: Останні джедаї» вимагав від своїх акторів величезної витривалості та складних бойових навичок, чому й присвячена його нова фічуретка.

Дейзі Рідлі (Рей) і Адам Драйвер (Кайло Рен) показують, як вони опановували нові висоти джедайської майстерності в спортивному залі зі своїми світловими мечами, а Джон Бойега (Фінн) та Гвендолін Крісті (капітан Фазма) розповідають і показують, як репетирували свою дуель, що обіцяє стати одною з найяскравіших сцен восьмого епізоду. Також тут з'являється новачок франшизи Келлі Марі Трен (Роуз Тіко), у якої в фільмі будуть свої моменти в дусі екшен.

У кіно фантастика Райана Джонсона прибуде 14 грудня. Купуйте квитки на нашому сайті.

25 жовтня 2017,  15:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сайт USA TODAY поділився ексклюзивним закулісним відео про створення фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї», яке присвячене її режисерові Райану Джонсону. Відео показує чудові декорації та локації фільму; Джонсон ділиться своїми емоціями від того, що йому пощастило знімати новий епізод франшизи, яку він обожнює з дитинства; а актори Кері Фішер, Марк Хемілл, Дейзі Рідлі, Джон Бойега та Гвендолін Крісті розповідають про роботу з ним.

Дивимося другий український трейлер «Зоряні війни: Останні джедаї». У кіно з 14 грудня.

10 жовтня 2017,  10:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті вийшов довгоочікуваний другий трейлер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї»!

Рей (Дейзі Рідлі) звертається до Люка Скайвокера (Марк Хемілл) з проханням навчити її джедайського майстерності, і дівчина робить успіхи в своїх тренуваннях, вражаючи легендарного героя. Він каже, що лише одного разу бачив в минулому таку силу, і тепер він розуміє, що її варто побоюватися. Також відео показує, як Кайло Рен (Адам Драйвер) отпримує наказ убити генерала Лею (Керрі Фішер), а Фінн (Джон Бойега) сходиться в поєдинку з капітаном Фазмою (Гвендолін Крісті).

В український прокат картина Райана Джонсона вийде 14 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.

8 жовтня 2017,  23:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Walt Disney Studios підтвердила, що завтра вийде новий трейлер фантастики «Зоряні війни: Останні джедаї», поділившись його тизером. Відео показує, як Рей (Дейзі Рідлі) наполегливо тренується з джедайським мечем під керівництвом легендарного Люка Скайуокера (Марк Хемілл).

Нещодавно режисер Райан Джонсон розкрив, що у восьмому епізоді буде камео у його друга Джозефа Гордона-Левітта. У кіно фільм прибуде 14 грудня.

16 липня 2017,  02:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції D23 Expo було представлено чудове відео про зйомки одного із найбільш очікуваних фільмів року — науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Останні джедаї», і ми пропонуємо подивитися його з українськими субтитрами. Тут з'являються режисер Райан Джонсон та актори Марк Гемілл, Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Адам Драйвер, Оскар Айзек і Керрі Фішер, розповідаючи й показуючи, як проходили зйомки восьмої глави популярної саги. Компанію їм складають штурмовики, Чубакка, BB-8, R2-D2, C-3PO та ще купа нових інопланетян.

Український тизер-трейлер кінокартини, яка вийде на екрани в грудні, дивіться тут.

15 квітня 2017,  14:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув перший український трейлер нової частини самої знакової франшизи всіх часів «Зоряні війни: Останні джедаї»! Вона розповість про те, як Рей (Дейзі Рідлі) буде тренуватися на джедая під керівництвом Люка Скайуокера (Марк Хемілл), поки Кайло Рен (Адам Драйвер) готує свою помсту...

Українська прем'єра кінокартини Райана Джонсона відбудеться 14 грудня.

14 квітня 2017,  21:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Lucasfilm оприлюднила перший тизер-трейлер науково-фантастичного блокбастера «Зоряні війни: Епізод 8 - Останні джедаї», знятого Райаном Джонсоном. У ньому повертаються Дейзі Рідлі, Джон Бойега, Оскар Айзек, Адам Драйвер, а також Керрі Фішер і Марк Хемілл, усі з яких тут з'являються в невеликих фрагментах, змушуючи гадати, що ж відбувається з їх персонажами насправді.

Вчора в рамках конвенції Star Wars Celebration, яка відзначає 40-річчя франшизи «Зоряні війни», був представлений чудовий і зворушливий триб'ют на честь Фішер з закулісними моментами восьмого епізоду.