Віктор ГарберVictor Garber

Віктор Гарбер / Victor Garber
Народився 16 березня 1949
Зріст: 187 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Щаслива пора (2020) ... Ted
Темні води (2019) ... Phil Donnelly
Сказання про місто (2019) ... Samuel Garland
Жінка, яка любить жирафів (2018) ... Alex Matthew
Bike Beyond (2017) ... рассказчик
Орвілл (2017) ... Admiral Halsey
Віксен: Фільм (2017) ... Martin Stein
Вільний Спіріт (2017) ... James Sr.
За прірвою у житі (2017) ... Sol Salinger
Легенди завтрашнього дня (2016) ... Dr. Martin Stein

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...