Новини фільмів, в яких згадується Меттью МакКонахі

10 грудня 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чарівна Розіта повертається! Різ Візерспун взяла перерву на зйомках 2 сезону серіалу «Ранкове шоу», щоб відправитися в студію звукозапису і записати там нові пісні для музичного мультфільму «Співай 2».

Читати далі...
24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
26 листопада 2019,  01:31 | Новини фільмів

Шість знаменитих джентльменів і одна леді зібралися разом на новому локалізованому постері кримінальної кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
4 листопада 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня відбувся реліз нових дубльованих трейлерів пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», детективного фільму «Ножі наголо» і скандинавського фентезі «Вальхалла: Тор Раґнарок», а також трейлерів очікуваного українського фільму «Віддана» та нової кінокартини Гая Річі «Джентльмени».

Читати далі...
30 жовтня 2019,  15:23 | Новини фільмів

Нова кримінальна комедія культового британського режисера Гая Річі «Джентльмени» отримала офіційний український трейлер, який підтверджує, що скоро вона вийде на великі екрани в Україні.

Фільм «Джентльмени», раніше відомий як «Хлопці-аристократи», слідує за королем лондонської імперії марихуани Міки Пірсоном (лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі), який давно переїхав до Великої Британії з США. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче вийти з бізнесу, місцеві гангстери на чолі з запеклим психопатом (Генрі Голдінг) починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його прибуткову справу. І Мікі, який вважає себе в даній ситуації царем звірів, виходить на стежку війни з ними.

Українська прем'єра «Джентльменів» очікується взимку 2020 року. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися точну дату прем'єри першими.

5 жовтня 2019,  23:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні Інтернет підірвали трейлери супергеройського екшену від DC «Хижі пташки», науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум», шпигунського приквела «Кінгс Мен», мультфільмів «Крижане серце 2» і «Шпигуни під прикриттям» та екшену Майкла Бея «6 Underground», в якому запалює Раян Рейнольдс.

Читати далі...
3 жовтня 2019,  17:18 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі переїжджає до Великої Британії і стає там королем маріхуанної імперії в офіційному трейлері нового фільму Гая Річі «Джентльмени».

«Джентльмени» (або «Хлопці-аристократи») покажуть небезпечне, але захоплююче життя американського емігранта Мікі Пірсона (МакКонахі), який побудував в Лондоні дуже прибуткову імперію марихуани. Коли в злочинних колах з'являється інформація, що він хоче продати свою імперію і назавжди вийти з бізнесу, місцеві гангстери починають будувати навколо нього змови, вдаватися до шантажу, хабарів, викрадень та інших злочинних методів, щоб прибрати до рук його справу. Але Мікі так просто не візьмеш.

Українська прем'єра фільму «Джентльмени», де компанію МакКонахі складають британські актори Чарлі Ганнем, Мішель Докері, Колін Фаррелл, Г'ю Грант, Джеремі Стронг та Генрі Голдінг, відбудеться у 2020 році.

2 жовтня 2019,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер культових фільмів «Великий куш» і «Карти, гроші, два стволи» Гай Річі повертається до кримінального жанру у своєму наступному проекті «Джентльмени», також відомого як «Хлопці-аристократи».

Читати далі...
22 вересня 2019,  17:40 | Новини фільмів

Зірка трилогії «Похмілля у Вегасі» Зак Галіфіанакіс повертається в образі дивного ведучого ток-шоу в трейлері повнометражної комедії «Між двома папоротями», заснованій на однойменному серіалі.

Пам'ятаєте дивний комедійний серіал «Між двома папоротями з Заком Галіфіанакісом», де актор ставив різним знаменитостям дуже дивні й незручні питання? Тепер Галіфіанакіс збирається продовжувати це свавілля в рамках повнометражного фільму, де він разом з командою свого шоу відправляється в дорожню пригоду, щоб записати дуже скандальні інтерв'ю з різними зірками кіно та шоу-бізнесу, як Меттью МакКонахі, Бенедикт Камбербетч, Брі Ларсон, Джон Гемм, Пітер Дінклейдж та Кріссі Тіган, і врятувати шоу від закриття (та Вілла Феррелла).

Прем'єра фільму «Між двома папоротями» на стримінговому сервісі Netflix відбулася 20 вересня, так що ви можете подивитись його онлайн.

1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...
20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

Читати далі...
21 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Справжній детектив» Вуді Гаррельсон знову відправляється ловити злочинців тільки тепер з Кевіном Костнером, а не з Меттью МакКонахі в офіційному трейлері кримінальної драми «The Highwaymen».

Картина «The Highwaymen» («Дорожники») розповість правдиву історію легендарних поліцейських, які зловили Бонні і Клайда. Коли усіх сил ФБР і останніх криміналістичних технологій виявляється не досить, щоб заарештувати найвідомішу пару американських злочинців, два колишніх техаських рейнджери (Гаррельсон і Костнер) повинні покладатися на свої інстинкти та старомодні навички, щоб закрити цю справу й відправити Бонні і Клайда за ґрати.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нового фільму Джона Лі ГенкокаНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса») відбудеться 29 березня.

3 лютого 2019,  18:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Блондинка Енн Гетевей зустрічає задумливого Меттью МакКонахі в барі на краю світу у першому фрагменті напруженого трилера «Море спокуси», який вже можна побачити в кінотеатрах України.

Палюче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику, рідна стихія капітана рибальського судна Бейкера Ділла (МакКонахі). Карен (Гетевей), єдина жінка, яку він кохав, вийшла заміж за мільярдера Френка Заріакаса (Джейсон Кларк) і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться для Бейкера на підступне море спокуси...

Квитки на «Море спокуси», яке зняв Стівен Найт, ви знайдете в нашій афіші.

24 січня 2019,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося божевільний трейлер без цензури американської комедії «Пляжний нероба», головного героя якої втілює володар премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
27 листопада 2018,  00:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов дебютний тизер-трейлер діснеївського рімейка «Король Лев», фінальний трейлер супергеройського екшену «Аквамен», дубльований трейлер картини «Детектив Пікачу», нові трейлери мультфільмів «Лего. Фільм 2», «Секрети домашніх тварин 2» і «Астерікс і таємне зілля», а також розширений ТБ-ролик фантастики «Бамблбі».

Читати далі...