Еспен СандбергEspen Sandberg

Еспен Сандберг / Espen Sandberg
Народився 17 червня 1971
50%
0
50%
0

Фільмографія

Amundsen (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Пірати Карибського моря: Помста Салазара (2017) ... режисер
Марко Поло (2014) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Бітли (2014) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Кон-Тікі (2012) ... режисер
Макс манус: Людина війни (2008) ... режисер
Бандитки (2006) ... режисер
Dag 1 (1997) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...