Павло Лі

Павло Лі
Народився 10 липня 1988
50%
0
50%
0

Фільмографія

У світі тварин (2018) ... актор російського дубляжу (Zheng Kaisi)
Патрік (2018) ... актор російського дубляжу (Spike)
Кодекс Ґотті (2018) ... актор російського дубляжу (John A.)
Погоня за ураганом (2017) ... актор російського дубляжу (Will)
Жах Амітівілля: Пробудження (2017) ... актор російського дубляжу
Тюльпанова лихоманка (2017) ... актор російського дубляжу (Jan van Loos)
Правило бою (2017) ... Дизель
#SELFIEPARTY (2016) ... охранник
Автобан (2015) ... актор російського дубляжу (Casey Stein)
Тіні незабутих предків (2013) ... Вова

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...