Детлеф БирштедтDetlef Bierstedt

50%
0
50%
0

Фільмографія

Повернення гномів (2020) ... Theo
Death of the Filmmaker (2018) ... Fredelius
Babylon Berlin (2017) ... Oberbürgermeister
Два фільми про самотність (2014) ... Phillip Button
В ефірі (2012) ... Danny
Sex, Dogz and Rock n Roll (2011) ... Cornal Underberg
Die Letzten Helden - Hörspielserie (2010) ... Magister Denarod
Cosmic Quantum Ray (2009) ... Ray
Ніко: Шлях до зірок (2008) ... Dasher
Ганна і любов (2008) ... Kimmo Kankunnen
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...