Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Елтон ГлассAlton Glass

Елтон Гласс / Alton Glass
Народився 30 листопада -1
50%
0
50%
0

Фільмографія

The March (2020) ... режисер
Broke Lovers (2018) ... продюсер (продюсер-консультант)
Neural Path VR Experience (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Penny for Your Thought (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Christina Milian: Rebel (2015) ... режисер
Welcome to the Family (2015) ... режисер, продюсер
Second Chance Christmas (2014) ... режисер, продюсер
Cru (2014) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...