Новини, в яких згадується Дженніфер Чемберс Лінч

4 жовтня 2019,  19:58 | Новини серіалів

Аеробіка це серйозно і не для позерів, нагадує нам бойова героїня Біллі Лурд в промо-ролику 4 серії 9 сезону популярної горор-антології «Американська історія жахів».

В промо-відео містер Джинглс (Джон Керролл Лінч) наближається до Маргарет Бут (Леслі Ерін Гроссман), яка втекла від нього багато років тому, щоб відправити її на той світ, але вона виглядає не дуже наляканою, не збирається тікати з табору і каже Тревору (Меттью Моррісон), що чує тільки дітей, чиє літо було зіпсовано. Тим часом від трагічної долі намагаються втекти Брук (Емма Робертс) і Ксав'єр (Коді Ферн), а ще один серійний вбивця Річард Рамірес (Зек Вілла) влаштовує з містером Джинглсом поєдинок.

Серія отримала назву «Справжні вбивці» («True Killers»), її режисером є Дженніфер Лінч, а її прем'єра відбудеться 10 жовтня за українським часом.

15 вересня 2018,  22:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує, що в бункері відбуваються диявольські справи.

У прем'єрній серії 8 сезону на планеті настав Апокаліпсис, і вижити вдалося небагатьом. Ті, хто вижив, опинилися в підземному бункері «Аванпост 3», яким керує Вільгеміна Венейбл (Сара Полсон). В бункері діють суворі правила, і якщо їх порушити, за цим послідує жорстоке покарання. Після в бункер прибув антихрист Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) і оголосив, що він буде обирати тих, хто заслуговує на спасіння. І в даному промо Міріам Мід (Кеті Бейтс) говорить йому: «Хай живе Сатана».

Також у відео з'являються відьми Корделія Гуд (Полсон), Медісон Монтгомері (Емма Робертс), Міртл Сноу (Френсіс Конрой) і Місті Дей (Лілі Рейб) з 3 сезону «Шабаш».

Серія «The Morning After» («На наступний ранок»), яку зняла режисер Дженніфер Лінч, вийде на екрани 20 вересня за українським часом.