Новини серіалів, в яких згадується Ерік Бальфур

26 січня 2021,  17:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра 3 сезону серіалу «Зачаровані» відбулася в неділю, але чомусь канал The CW не поспішає публікувати в мережі промо-ролик його наступної серії. Зате у нас є її кадри та офіційний синопсис.

Читати далі...
25 січня 2021,  13:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Забули про те, що відбувалося в минулому сезоні фентезійного серіалу «Зачаровані»? Тоді новий ретроспективний трейлер нагадає вам його ключові події.

Читати далі...
24 лютого 2020,  14:25 | Новини серіалів

«Сила Трьох завжди закінчується знищенням сестринства». Вийшов промо-ролик 14 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», де сестри-відьми шукають спосіб, як розірвати зв'язок між Гаррі і його Темним хранителем (Морокуном).

Згідно з синопсисом серії, «Зачаровані повинні вистежити ворога, щоб врятувати життя рідної людини» (і промо-ролик розкриває, що це буде Гаррі). Під час їхньої місії Меггі (Сара Джеффрі) стикається віч-на-віч з Паркером (Нік Гаргроув), Мейсі (Мадлен Манток) звертається по допомогу до Джуліана (Ерік Бальфур), а Мел (Мелоні Діас) та Гаррі (Руперт Еванс) дізнаються жахливу правду.

Прем'єра серії зі зловісною назвою «Sudden Death» («Раптова смерть»), яка, ми сподіваємося, не буде буквальною (бо ми дуже любимо Гаррі), очікується 29 лютого за українським часом.

25 січня 2020,  17:30 | Новини серіалів

Канал The CW опублікував в мережі промо-ролик і розширений опис 11 серії 2 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», в якій життя улюбленого персонажа опиняється в небезпеці.

Коли Гаррі (Руперт Еванс) збиває з ніг загадкова хвороба, Мейсі (Мадлен Манток), Мел (Мелоні Діас) та Ебігейл (Поппі Дрейтон) повинні працювати разом, щоб врятувати його життя. Мейсі звертається по допомогу до Джуліана (Ерік Бальфур). Тим часом Меггі (Сара Джеффрі) і Джордан (Джордан Доніка) відправляються в небезпечну місію в Новий Орлеан.

Прем'єра серії «Dance Like No One is Witching» («Танцюй так, ніби ніхто не чаклує»), яку зняв Майкл А. Алловіц, відбудеться 1 лютого за українським часом.