Новини фільмів, в яких згадується Нік Кролл

8 жовтня 2020,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найдивніша американська сімейка повернеться на великі екрани в комедійному мультфільмі «Родина Адамсів 2», атмосферним тизером якого сьогодні поділилася в мережі кіностудія MGM.

Читати далі...
7 листопада 2019,  00:04 | Новини фільмів

Новий фрагмент комедійного мультфільму «Родина Адамсів» показує, як Адамси зібралися за одним столом для небезпечної сімейної вечері.

В анімаційній картині Грега Тірнана і Конрада Вернона Адамси готуються до приїзду всієї своїєї гучної рідні на свято на честь дорослішання Пагслі (Фін Вулфард). Тому в даному фрагменті Мортіша (Шарліз Терон) та Гомес (Оскар Айзек) обговорюють, де вони зможуть розмістити всіх своїх численних родичів, поки Венздей (Хлоя Грейс Морец) катує Пагслі, а Пагслі намагається вбити батька. Також тут з'являється милий восьминіжок, улюбленець Венздей, а наприкінці прибуває дядечко Фестер (Нік Кролл).

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Родина Адамсів», який вийшов в український прокат 24 жовтня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

24 вересня 2019,  15:16 | Новини фільмів

У мережі з'явився розширений український ТБ-ролик комедійного мультфільму від студії Metro-Goldwyn-Mayer «Родина Адамсів», де знаменита родина демонструє свої різні дивацтва.

Анімаційна стрічка режисерів Грега Тірнана і Конрада Вернона покаже, як дуже дивна сімейка Адамсів в особі Мортіші (Шарліз Терон) та Гомеса (Оскар Айзек), їхніх дітей Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фінн Вулфард), дядечка Фестера (Нік Кролл) та бабусі (Кетрін О'Гара) селиться в напівзруйнованому особняку поруч з кладовищем, недалеко від яких розташувалося ідеальне передмістя з красивими газонами й зразковими сусідами. І їм не позаздриш, оскільки Адамси збираються струсонути їхнє нудне життя своїми дивацтвами.

Українська прем'єра «Родини Адамсів» нещодавно була перенесена на 24 жовтня, а значить його можна буде подивитися всією сім'єю напередодні Геловіна.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...
23 квітня 2019,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український тизер-трейлер комедійного мультфільму «Родина Адамсів», який показує повернення знаменитої готичної сімейки.

Схрестили пальці і зустрічаємо Адамсів! Найвідоміша у світі готична сімейка на великому екрані у пекельно-драйвовій анімаційній комедії від студії Metro-Goldwyn-Mayer. Гадаєш, твої родичі дивні, від деяких сіпається око, а хтось нагадує монстра? Дрібниці! Круті і химерні Адамси змусять тебе змінити думку!

В оригіналі героїв озвучили відомі голлівудські актори Шарліз Терон, Оскар Айзек, Хлоя Грейс Морец, Фін Вулфард, Еллісон Дженні, Еймі Гарсіа, Нік Кролл та Бетт Мідлер.

Українська прем'єра мультфільму «Родина Адамсів» відбудеться 19 грудня, в той же день, що і прем'єра фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

9 квітня 2019,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйтеся клацати пальцями! Аддамси повертаються на великий екран в першому трейлері анімаційної комедії «Сімейка Аддамс» від студії MGM.

«Сімейка Аддамс» розповість про найдивнішу сім'ю в окрузі, яка в'їжджає в проклятий будинок і любить все моторошне та потойбічне. У шалено закоханих одне в одного Мортіші (Шарліз Терон) та Гомеса Аддамсів (Оскар Айзек) є двоє дітей Венздей (Хлоя Грейс Морец) і Пагслі (Фін Вулфард), які люблять все підривати й розчленовувати, а також веселий дядечко Фестер (Нік Кролл), з яким не засумуєш.

А поруч з їхнім жахливим будинком росте живе дерево, яке нагадує примхливу Войовничу вербу з фільмів про Гаррі Поттера.

У світовий прокат Аддамси прибудуть в жовтні. З нетерпінням чекаємо оголошення дати української прем'єри їхнього мультфільму.

31 березня 2019,  00:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон представила офіційний постер мультфільму «Сімейка Аддамс», де вона стала голосом Мортіші Аддамс.

Читати далі...
20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

Читати далі...
8 червня 2018,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Золотий глобус» Оскар Айзек вистежує нациста, який втік від правосуддя, в офіційному трейлері історичної драми «Операція „Фінал“».

Події фільму «Операція „Фінал“» розгортаються після завершення Другої світової війни, в 1960-х роках. Агент «Моссада» Пітер Малкін (Айзек) відправляється в Аргентину, щоб знайти, заарештувати і поставити перед ізраїльським судом офіцера Третього Рейху Адольфа Ейхмана (володар премії «Оскар» Бен Кінгслі), який займався транспортуванням мільйонів невинних євреїв до концентраційних таборів, де вони були вбиті.

Світова прем'єра картини Кріса Вайца, де також зіграли Мелані Лоран, Хейлі Лу Річардсон та Нік Кролл, відбудеться восени.

23 грудня 2016,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Семерка актеров, озвучивающих мультфильм «Пой», снялась в промо-фотосессии со своими талантливыми персонажами из мира животных.

Читати далі...