Джим КартерJim Carter

Джим Картер / Jim Carter
Зріст: 188 см
100%
1
0%
0

Фільмографія

Ідеальна брехня (2019) ... Vincent
Абатство Даунтон (2019) ... Mr. Carson
Анонімні життєлюби (2018) ... актор
Король Лір (2018) ... Earl of Kent
Падіння Ордена (2017) ... Pope Boniface VIII
Маленький вампір (2017) ... Rookery
Трансформери 5: Останній лицар (2017) ... Cogman
The Actor's Apprenticeship (2017) ... актор
Текст Санта (2014) ... Mr. Carson (segment 'Downton Abbey')
One of a Kind (2014) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...