Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Ханнес ВегенерHannes Wegener

50%
0
50%
0

Фільмографія

Мюнхен: На порозі війни (2021) ... актор
Frau Jordan stellt gleich (2019) ... Seminar Manager
Справа Колліні (2019) ... Aicke
Der Bulle und das Biest (2019) ... Florian Belzig
Kruso (2018) ... Spurtefix
A Reasonable Man (2018) ... Felix
Ottilie von Faber-Castell (2018) ... Philip von Brand zu Neidstein
Das Luther-Tribunal. Zehn Tage im April (2017) ... Spalatin
Темрява (2017) ... Dr. Reimann
Детективи з табакерки і прокляття Чорного короля (2017) ... Lorenz Gruber
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...