Данай Джекесай ГуріраDanai Gurira

Данай Джекесай Гуріра / Danai Gurira
Народилася 14 лютого 1978
100%
3
0%
0

Фільмографія Данай Джекесаї Гуріри

Чорна Пантера 2 (2022) ... Okoye, слухи
Ґодзілла проти Конґа (2021) ... слухи
Месники: Завершення (2019) ... Okoye
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Okoye
Чорна Пантера (2018) ... Okoye
2Pac: Легенда (2017) ... актриса
HBO First Look: All Eyez on Me (2017) ... Afeni
Феї і Легенда загадкового звіра (2014) ... Fury
Мати Джорджа (2013) ... Adenike Balogun
Restless City (2011) ... Sisi

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Данай Джекесаї Гуріри. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Данай Джекесаї Гуріри

Написати коментар...
Написати коментар...