Майк БаркерMike Barker

Майк Баркер / Mike Barker
Народився 29 листопада 1965
50%
0
50%
0

Фільмографія

Пісочний чоловік (2021) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Оповiдь служницi (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер / исполнительный сопродюсер)
Версаль (2015) ... режисер
Фарго (2014) ... режисер
Дим (2014) ... режисер
Чужоземка (2014) ... режисер
Тунель (2013) ... режисер
Бестія (2013) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...