Новини, в яких згадується Денні Трехо

7 грудня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому сезоні фентезі «Американські боги», заснованого на романі-бестселері письменника Ніла Геймана, з'являться зірка екшен-дилогії «Мачете» Денні Трехо та зірка хітового серіалу «Гра престолів» Іван Реон. Перший погляд на їхніх героїв представляє свіжий трейлер.

Читати далі...
1 травня 2020,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Альба і Гебріел Юніон повертаються в образах крутих поліцейських в трейлері 2 сезону кримінальної драми «Найкращі в Лос-Анджелесі».

Читати далі...
31 жовтня 2019,  22:41 | Новини серіалів

Денні Трехо повертається в образі Брічера в 5 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Флеш», де реальність переплітається з фантазією.

Віра Циско (Карлос Валдес) у свою здатність замінити Баррі (Грант Гастін) в якості лідера команди Флеша похитується, коли він дізнається про приголомшливе вбивство. Вбивця Мороз (Даніель Панабейкер) не довіряє нікому, окрім себе, щоб зупинити небезпечного доктора Ремзі Россо (Сендхіл Рамамурті).

Серія «Kiss Kiss Breach Breach» («Поцілунки і порушення»), яку зняв режисер Менхай Хада, прибуде на екрани 6 листопада за українським часом.

9 липня 2019,  22:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В джунглях краще нічого не чіпати. Ізабела Монер вирушає на пошуки стародавнього золотого міста в новому дубльованому трейлері пригодницького фільму для будь-якого віку «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Монер) прожила все своє життя в джунглях разом зі своїми батьками-дослідниками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до головного випробування в її житті — старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі в компанії свого найкращого друга мавпочки Бутса (Денні Трехо), шокованих однокласників і дивного чоловіка на ім'я Алехандро Гутьєррес (Еухеніо Дербес), щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого міста.

В українські кінотеатри фільм «Дора і Загублене місто», який зняв режисер Джеймс БобінМаппети», «Аліса в Задзеркаллі»), прибуде 15 серпня.

24 березня 2019,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся звільнити свою дику сторону. Кіностудія Paramount Pictures поділилася широкоформатним трейлером свого пригодницького фільму для всієї родини «Дора і Загублене місто».

Юна мандрівниця Дора (Ізабела Монер з фантастики «Трансформери: Останній лицар»), також відома в перекладі як Даша з мультсеріалу «Даша-мандрівниця», прожила все своє життя в джунглях разом з батьками (Єва Лонгорія і Майкл Пенья), але ніщо не могло підготувати дівчину до її найбільшої пригоди старшої школи. Але незабаром Дорі доведеться повернутися в рідні джунглі разом зі своїм найкращим другом мавпочкою Бутсом (Денні Трехо), двоюрідним братом Дієго (Джеффрі Волберг), дивною людиною з джунглів Алехандро Гутьєрресом (Еухеніо Дербес) і групою однокласників, щоб врятувати своїх батьків і відкрити таємницю Загубленого золотого міста.

Світова прем'єра нового фільму Джеймса Бобіна відбудеться у серпні. Чекаємо на оголошення дати української прем'єри.

8 квітня 2018,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3.0», нові трейлери фільмів «Тихе місце», «Перша судна ніч» та «451 градус за Фаренгейтом», а також другий розширений ТБ-ролик блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» та веселий промо-ролик «Дедпула 2».

Читати далі...
7 квітня 2018,  18:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Денні Трехо втілює головного лиходія у фантастичному бойовику «Хуарес 2045», також відомому під назвою «Картель 2045».

Події фільму розгортаються в 2045 році в Мексиці і показують війну поліцейських з наркобаронами, яка приймає небезпечний оборот, коли ватажки картелів беруть на озброєння роботів.

У галереї фільму ви знайдете круті постери з роботами й Трехо.

Світова прем'єра кінокартини Кріса Ле відбулася в США в квітні 2017 року.

26 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У наступній серії 4 сезону серіалу «Флеш» команді Баррі Аллена (Грант Гастін) доведеться справлятися відразу з декількома проблемами одночасно. До них за допомогою звернеться корумпований коп Ральф Дібні (Хартлі Сойєр), який став мета-людиною, але не може контролювати свої здібності, тому розповзається в різні боки; а також на Землю-1 прибуває батько Циганки (Денні Трехо) і починає полювання на Циско (Карлос Валдес).

Серія «Elongated Journey Into Night» («Подовжена подорож в ніч»), яку зняв Томас Кевена, вийде на екрани 1 листопада за українським часом.

18 жовтня 2013,  10:51 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Денні Трехо звертається до українських глядачів із запрошенням на перегляд свого нового фільму «Мачете вбиває».

«Мачете не їсть борщ, Мачете вбиває...» smiley

У кінотеатрах України з 31 жовтня.

15 жовтня 2013,  13:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Підбірка свіжих українських постерів до треш фільму «Мачете вбиває» з Дені Трехо, в якому завидна багато топових акторів, таких як Мішель Родрігес, Антоніо Бандерас, Мел Гібсон, Чарлі Шин, Джессіка Альба і навіть Леді Гага.

У кінотеатрах України фільм стартує з 31 жовтня.

13 червня 2013,  00:32 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дві подружки - Віолет і Дейзі - плювати хотіли на всілякі там закони і правила. Якщо вони чогось хочуть, то обов'язково це отримають, навіть якщо заради цього доведеться когось вбити. До речі, саме такий спосіб заробити здається дівчатам досить простим - але до пори до часу...

Жанр: Кримінал / комедія / драма

У ролях: Сірша Ронан (Гостя, Милі кістки), Алексіс Бледел (Змовниця), Джеймс Гандольфіні (Клан Сопрано, Надзвичайно голосно і неймовірно близько), Денні Трехо (Мачете, Крутий чувак).

У кінотеатрах України з 11 липня.