Меггі СмітMaggie Smith

Меггі Сміт / Maggie Smith
Народилася 28 грудня 1934; Илфорд, Ессекс, Англія, Великобританія
Зріст: 165 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Меггі Сміт

A Boy Called Christmas (2020) ... Aunt Carlotta
Абатство Даунтон (2019) ... Violet Crawley
Шерлок Гномс (2018) ... Lady Bluebury
2016: We Remember Part One (2016) ... Acting Role
The Lady in the Van: The Visual Effects (2016) ... Miss Shepherd
The Lady in the Van: Deleted Scenes (2016) ... Miss Shepherd
Леді у фургоні (2015) ... Miss Shepherd
Готель «Меріголд». Заселення триває (2015) ... Muriel Donnelly
Текст Санта (2014) ... Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham (segment 'Downton Abbey')
Моя старенька (2014) ... Mathilde Girard

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Меггі Сміт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Меггі Сміт

Написати коментар...
Написати коментар...