Ніколь ГарсіяNicole Garcia

Ніколь Гарсія / Nicole Garcia
Народилася 22 квітня 1946
50%
0
50%
0

Фільмографія

La fête des mères (2018) ... Ariane
Та, котрій ви вірите (2018) ... актриса
З новою силою (2017) ... Dalila
Развод по-французски (2016) ... La mère de Florence
Ілюзія кохання (2016) ... режисер, сценарист (и адаптация)
La fin de la nuit (2015) ... Thérèse Desqueyroux
Зразкові сім'ї (2015) ... Suzanne Varenne
Il est parti dimanche (2013) ... режисер, сценарист
Відео з участю
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...